Ovak to sad izgleda, dead panel da ga jebeš

Kikiller Nadam se da nije prelazno 😃 meni je tak stari lg krepao i rekao sam nikad vise, ali evo i sve ostalo je krepalo pa covjek vise nemre bit pametan

foggy

Sve umire.Selim se u brdo sa cuckom. Tam ću peć rakiju i jest granje i bok.

Update:

Javio jučer u Partum, oni uputili na Supra Mea (sve kako je @Tuhy rekao), danas došao GLS i pokupio tv.

E sad, koliko se njima da zajebavat s popravkom i koliko to može trajat, ne znam, ali nadam se da će agonija bit brzo gotova.

Javi koliko dug je "razuman rok" servisa.

Kikiller ali nadam se da će agonija bit brzo gotova.

Giphy - Animated GIF

StarFox_N Sorry, nisam vidio poruku. Ima te dodatne zvučnike koji ciljaju prema gore, ali nemam baš taj osjećaj. To je vjerojatno kod mene izraženije jer mi je u kući baš taj prvi kat jako visok, oko 3 metra je do stropa, to je van uobičajenih gabarita. Vjerojatno nisu rađeni s tolikom visinom na umu.

Kikiller E sad, koliko se njima da zajebavat s popravkom i koliko to može trajat, ne znam, ali nadam se da će agonija bit brzo gotova.

AHa-Ha-HaHa-Ha-HaaHa-Ha-HaHa-Ha-HahHa-Ha-Haa

Brzo

Oce

Ne brini

Ako su ko moji kroz par miseci ce biri rjeseno

Ekipa da čujem mišljenja 😁

65" oled ili dobar 75" sa VA panelom i lokalnim zatamnjenjem?

S koje udaljenosti gledaš, Veky? Ako je oko 3m ili tu negdje, mislim da stvarno nema razloga ne ići na manju dijagonalu i oled. VA matrica je super, ali oled je sam po sebi kvaliteta iznad, pogotovo zbog crne boje.

Zero pogotovo zbog crne boje.

A dobro ali ako je rasista mozda nevoli crnu boju pa neka ne ide na oled

Zero

Once you try Tuhy there is nothing that kind of cutey