Miro to ti nije ni približno isto. Imaš običnu visu na rate.

Visa Premium od PBZ carda ti je praktički American Express, ali s drugim imenom, jer se AMEX službeno povukao iz Europe. Ali kartica ima doslovce istu funkcionalnost ko AMEX. I po meni je bolja od Dinersa jer ima češće akcije.

Najbolja akcija na kartice je ne imat nikakve kartice na rate. Ja štedim pa kupim kad uštedim pare. Zato i imam 68 kila.

foggy ¸a gle, ovisi. Kartice su dvosjekli mač - s njima treba znati i onda je super, a ako ne znaš onda se lako bacis u dužničko ropstvo. Dosta dugo kupujem na rate i kad se svakog mjeseca na kraju sve zbroji i oduzme uvijek nešto i uštedim. Tako da iz moje perspektive kupovina kartica ima smisla i to mi se čini kao plus.

Picek Ja razmišljam na način "Ako trenutno nemam dovoljno para da kupim TV ili nešto u tom cjenovnom rangu, onda nemam para to uzimat na rate". Jednostavno ne kupujem nešto za što nemam gotov keš. Naravno da su rate manje, ali sutra mogu dobit otkaz. A para nemam u tom slučaju za rate. Slažem se, super su ako ih koristiš pametno, ali osobno sam ih sve pobacao.

Tako je i kod mene, TV je kupljen na rate iako mogu ubrzat zadnjih par rata što ću i napravit. Plejku sam isto mogao na rate al radije odjednom kad to već mogu. Nisam fan odgode plaćanja pa dokle god to nije nužnost, nastojat ću izbjeć.

Tzereen
        Necu ici na drugu banku praviti nista

Ovako rjesin to online i miran san

Ja to neman bas neki plan konstantno koristiti nego eto ovako i pitaj boga kad opet

Miro ovo nije vezano uz Banku. Ne slušaš me.

To su dvije konkurentske kartice.

Diners vadiš u Erste card.
          Visu premium (amex) vadiš u PBZ card.

Nisi vezan uz Banku.
          Ja sam u HPB pa imam Visu Premium.

Znači, nemoj miješati s običnom visom, samo zato kaj u imenu sadrži Visa.

Tzereen
            Ali ispada da su isti kurac po tome.

Sa frendon san bio na kavi maloprije i objasnio mi diners ima sve sto me zanima

Miro da. To ti i kažem. Dvije slične usluge. Konkurencija jedna drugoj.

Ali je, prema mom iskustvu, Visa Premium zastupljenija po dućanima te ima češće akcije.

Miro Sa frendon san bio na kavi maloprije

@Tuhy nije frend bezozbrazniče. nego ljubavnik

Flipper da. Otišao u Sanctu gdje ga je Tuhy nagovorio da preko Dinersa ipak uzme novu OLED Braviu s 2+3 garancijom.

foggy bome lutrija je ali to znam vec u startu kad kupujem. Ono sto me zivcira je kad me njihov jebeni call center pravi budalom. Kazem im da tri mjeseca ne mogu koristiti tv kako bog zapovijeda a oni mi govore da ce to neki buduci update rijesiti pa pizda ti materina nisam tv platio 50€ vec me dosta kostao da bi gledao jebeni program u 576p(ili koliko vec). Govorim serviseru koji me zvao o iskustvu i on mi govori da svaki dan slusa istu pricu i da je to politika firme da te toliko zajebava dok ne prodje garancija i onda si najebo. To je ono sto me smeta, ne volim kad me prave budalom.

Garrus_V Pa da, to i mene ždere. Prvi SMART Tv koji sam uzeo nije mogao ući u vlastiti izbornik aplikacija bez crasha. I kak sam ja onda kupio smart TV? Stalno neke prevare, stalno neki problemi za komad koji platiš soma eura i više. Najgore od svega što moj trenutni TV više nema updejte iako s njima mogu rješit neke probleme koje ima. U svakom slučaju rade nas povećim debilima kad je nešto van okvira kak bi komad tehnike trebao radit od početka do nekog kraja.

Politike tih velikih firmi su katastrofa, sve su gore i gore prema nama kao korisnicima. A opet, TV-i nikad nisu bili bolji u smislu igranja i gledanja na njima 😃 Pa sad ti budi pametan.

Flipper
                  A sto da kupin
                  Necu sony necu samsung

A necu ni lg c1 kad ga ti imas 🤣

Eno tv i dalje stoji u autu rade gledan ovaj stari

Miro Pa onda LG G1. S tim da imam za tebe dobru vijest. Većina zadnjih C1 modela ima EVO panel. Ja imam WBC koji je kao lošiji.

A G1 svaki ima EVO panel 100%.

Flipper A G1 svaki ima EVO panel 100%.

Jel u njega uštekaš EVO TV?

Flipper
                      Znan da imaju nove c1 evo panel ali nemaju nikakav bonus od njega .

G1 je skup i jos noge triba kupiti dodatno