foggy inače, što se tiče podrške, ne znam kakva je za Samsung no s LG-om sam imao vrlo pozitivno iskustvo. Naime, 2019. sam reklamirao u Supra Mei (ovlašteni servis za HR) jedan LG LCD TV (mislim da je 50UH635 ak sam zapamtio) jer je nakon 2 i pol godine imao dosta izražen dirty screen effect. Priznali su mi reklamaciju, dali kredit notu (čitaj vratili novac) u punom iznosu koji sam dao za TV i za te novce sam uzeo novi TV.

Picek Vidiš to je dosta individualno ja sam reklamirao LG Tv kaj su mi roditelji imali star možda 3 mj, otišlo je pozadinsko osvjetljenje, i to isti servis Supra Mei tam kod šumarskog. I bilo je da je Tv pao pa da je udaren pa nezz jel će proći pod garanciju. Pa nakon 30 dana su napokon zamijenili panel.

Picek Imaju dolaske doma, pošalju tehničara i onda ti on kaže "Razumijem i vidim što vas muči, ali Samsung to ne priznaje kao grešku". Ljudi su oke, ali firma nije. Veći problem bila je Sancta koja mi nije htjela priznat reklamaciju na koju sam imao zakonsko pravo. Navlačio sam se par dana i na kraju ipak dobio pare nazad. TV je bio ispravan ali je očito nešto bilo loše skladišteno jer je "pucketalo" po 2h kod paljenja i gašenja nešto. Za neke konkretne kvarove nemam loša iskustva.

Veći problem je Tizen sustav, te namjerne nedogradnje očitih bugova. Namjerno to rade.

LG sam imao, 2 puta mi je panel otišao i niti jedan servis nije sredio problem. Na kraju sam izvisio, bacio TV i uzeo Samsunga. Od tad imam samo Samsunge, te jedan Sony koji je završio neslavno mojoj krivnjom.

foggy Nije loše iskustvo ali ako planiraš dat 3000€ e jbg onda. Iako je to poslije prve 2 godine uvijek navlačenje s njima ali si bar malo sigurniji.

Nikall Samsung S90C je 8900kn, 55". Model 2022. LG G2 ili C3 su oko 10.500kn. Kak misliš 3 soma eura?

foggy Sorry nisam gledao dijagonalu koju tražiš. Meni od kad je žena počela diktirati veličinu Tv ne smijem gledati ništa ispod 75".

foggy Ma stari ja joj prezentiram Samsung i LG od 77" i prvo šta me pita kaj nema nešto veće.

Nikall Ne vidi dobro ili? Meni je i 55" ogromno. Gle, uvijek joj možeš dat da si sama kupuje veće telke 😃 A sebi uzmi za svoje potrebe. Ja pikiram imat 2 TV-a doma radi mira

Ko što mi je reko i frajer sad kad smo namještaj za stan gledali - muškarcu ne može nikad bit prevelik TV ni sudoper. TV je jasno zašto, a sudoper da samo strpaš čim više prljavog suđa unutra da ne moraš prat. 😂

Ali da, fakat se na svak dijagonalu navikneš i s vremenom je TV premali. Meni je mojih 55" s dva, dva i pol metra udaljenosti premalo. Želim 77" u novom stanu.

Tzereen Meni je mojih 5" premalo

Joj ma znam, da bar imaš više 😃

Imam sad 47 ili 49 (miješam tu dijagonalu) na nekih 2 i pol metra i čisto je oke, ali 55" bi bilo idealno. Ne bi škodilo ni više, brzo se čovjek navikne. Bitno je da s TV-om nikad ne ideš niže ili isto, samo veće 😃

Nikall Iskreno da Samsung ima opciju 2+3 godine garancije ja bih uzeo njihov oled.

U Harveyu imaju za nekih 200 eura +3 godine, tak da suma sumarum ispadne slična cifra za OLED s 5 godina garancije. Mislim da mučim sam sebe bezveze i što god da uzmem da nema šanse da fulam.

Nikall prvo šta me pita kaj nema nešto veće

Dobro je dok misli na TV 😁

Picek Taman nisam htio bit bezobrazan i evo tebe, znao sam jos u subotu da si zlocest 😃

Planiram jednog dana kupiti veći tv, da li bi bio problem što je radijator svega par cm od tv-a? Zimi sad kad se grije, jel. Ovaj mi je 138cm, a želio bih prijeći na 165cm, veći nebi ni stao a da ne smeta.

IMO nema veze! Nije nista toplije od radijatora nego kad ti ljeti upece sunce u njega.

Zabranjujem da se žene više ikad spominju kod odabira TV-a.

foggy Evo samo za informaciju malo sam si dao truda i zvao i LG i Samsung. Ugl LG ima 5 god garanciju s time da ti "priznaju" tj zamjeniti će ti panel u prve 2 god ako se desi burn-in. Dok ovi u Samsungu nude isključivo 2 god, a na upit za burn-in garanciju zaobilaze odgovor u širokom luku.

Realno teško da ćeš imati na današnjim ogledima burn-in, ali LG mi više daje sigurnosti u svoje OLED TV.

Nikall Svaka cast na angazmanu. Vidis kak su picke svi, 2 godine pa ak se desi. Sta ce mi onda 5 godina garancije, ako krepa sve ostalo? Vise nitko ne garantira za svoj proizvod nabijem ih.

Mislim si i ja da ce LG, i fino na zid i svi sretni. Citao sam gro foruma, svi vele burn in je 5 years ago problem, ali evo ja sam takve srece da tv koji cu kupit vec ima burn in u skladistu