Garrus_V to je istina da ali kontam da je ipak za neke ljude 48" s recimo 0,8m do 1,2m malo preveliko.
Kaiserus Garrus_V gamerima će biti draži 42'' iako Joel ima pravo, to im ne daje opravdanje da na konto hypea za iste pare prodaju manji model, ali opet slobodno tržište i potražnja. Meni sa metar ne smeta FPS tipa Doom igrati na ovome, ali za posao je savršen.
Miro Manje od 55 nikad to nemojte niti gledati Ispod toga je i mobitel veci. Evo meni servis ponudio xj94 cekan sto ce sony podrska ponuditi pa uziman A u 11 misecu uziman c2 Sko putin ne rokne koju nuklearku
Psychead poz, evo gledam da kupim tv za ps5, a nisam neki strucnjak za telke pa bi mi trebala mala pomoc...znaci budzet je oko 2000eura i da bude 55" velicina a moze i 65"...ajde pucajte ako imate kakvi prijedlog
JoelDrake Psychead LG OLED C1 od 65" ti je 12 000 kn, moj savjet ti je pričekaj još koji tjedan dolaze nove serije pa bi ovima trebala malo pasti cijena!
escoban 4mal Zasto svi A90J guraju od Sonya ? A80J je skoro jednako dobar kao A90J a jeftiniji je poprilicno.
JoelDrake LG objavio cijene novih modela, C2 dolazi u ovom mjesecu dok G2 sljedećeg mjeseca https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1646134253
Miro JoelDrake 300 eura skuplje nego sto je c1 Nije tako strasno ko sto su neki najavljivali Ja san uzeo xj94 da ih skinem sa kurca
escoban StarFox_N Zasto ja gledam ovo 😡 Sad imam filing ko da sam falio sa A80J 🤣 koji sam ja pacenik 🤣🤣🤣🤣
StarFox_N escoban Nisi falio. Pratiti tehnologiju nema smisla jer uvijek izlazi novije i bolje. A80J je vrhunski TV koji bi mnogi poželjeli da si ga mogu priuštiti. Samo uživaj u TV-u i ne zamaraj se novim modelima.