raskurotina Moze jedan savijet, nemogu se odlucit izmedu LG OLED-a C1 48INCH I 55. Bojim se da ce mi 55bit preveliko. Pa nisam siguran na sto da idem
Zero Ne 55. Odmah na 65 i amen. Za 10 godina uzmeš 75, kad vid počne slabiti i tako piči dalje dok ima mjesta na zidu za još veće nosače i dijagonale.
JoelDrake Za neke 2021. Sony modele VRR dolazi uskoro, a za PS5 se nadamo do kraja godine 😂😂 https://www.whathifi.com/news/vrr-update-for-2021-sony-tvs-is-finally-on-its-way?utm_content=whathifi&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=socialflow
Garrus_V Kaiserus moram priznati meni bi to malo too much bilo ali dobro ko moze svaka cast. Mislim da ce ovi novi 42" bas dobro posluziti pc ekipi mislim da je to ipak za vecinu sweet spot.
Kaiserus Garrus_V gamerima će biti draži 42'' iako Joel ima pravo, to im ne daje opravdanje da na konto hypea za iste pare prodaju manji model, ali opet slobodno tržište i potražnja. Meni sa metar ne smeta FPS tipa Doom igrati na ovome, ali za posao je savršen.
Garrus_V to je istina da ali kontam da je ipak za neke ljude 48" s recimo 0,8m do 1,2m malo preveliko.
Miro Manje od 55 nikad to nemojte niti gledati Ispod toga je i mobitel veci. Evo meni servis ponudio xj94 cekan sto ce sony podrska ponuditi pa uziman A u 11 misecu uziman c2 Sko putin ne rokne koju nuklearku
Psychead poz, evo gledam da kupim tv za ps5, a nisam neki strucnjak za telke pa bi mi trebala mala pomoc...znaci budzet je oko 2000eura i da bude 55" velicina a moze i 65"...ajde pucajte ako imate kakvi prijedlog
JoelDrake Psychead LG OLED C1 od 65" ti je 12 000 kn, moj savjet ti je pričekaj još koji tjedan dolaze nove serije pa bi ovima trebala malo pasti cijena!
escoban 4mal Zasto svi A90J guraju od Sonya ? A80J je skoro jednako dobar kao A90J a jeftiniji je poprilicno.