4mal Zasto svi A90J guraju od Sonya ? A80J je skoro jednako dobar kao A90J a jeftiniji je poprilicno.

JoelDrake
300 eura skuplje nego sto je c1
Nije tako strasno ko sto su neki najavljivali

Ja san uzeo xj94 da ih skinem sa kurca

Miro a kolko će bit garancija na njega?
    To bi trebao biti čisto dobar TV. Baš dobar.

Miro I kakav je moze neki dojam u odnosu na prije sto si imao ?

4mal
        A smo san prihvatija treba jos doci tv, krajem tjedna ili pocetkom sljedeceg dolazi tv

escoban Nisi falio. Pratiti tehnologiju nema smisla jer uvijek izlazi novije i bolje.
        A80J je vrhunski TV koji bi mnogi poželjeli da si ga mogu priuštiti.
        Samo uživaj u TV-u i ne zamaraj se novim modelima.

escoban napravi ko ja! Zadrži A80J i pukni ga u spavaću ili WC, a za dnevnu uzet 65A95K.

Jebeno izgleda.

Imam prećih stvari na koje će lova otić, al mislim da bi mogla past nova telka pri kraju godine.

Pikiral sam 65C2, htjel vidjet što će Samsung izvest sa ovogodišnjim line up-om, al bome i ova telka izgleda jebeno

Tuhy
            Sony je to pa je pitanje koliko.dugo ce izgledati jebeno

StarFox_N A znam , ali ima onaj glas u glavi budalo sta nisi ceka pola godine i kupio ovo 🤣

Hvalite vi Sony koliko ocete ali meni su vec 3 tva crkla radi pozadinskog osvjetljenja.
            Pricam ja bas jucer sa servisom jedno 10min kaze on meni tvoje ppzadinsko je bilo pojavano do kraja sve na max da je to pre jako i da se sve prži, ja njemu kažem pa sva prednost novih modela bude u tome da imaju jace pozadinsko osvjetljenje i sa time bolji hdr i sve drugo svi i napominju da imaju jace osvjetljenje kao prvi plus a on meni savjetuje da to malo smanjim.

Znaci cekam c2 koji ima jace osvjetljenje od c1 i onda ce bolji biti hdr i ja bi sad treba smanjiti to osvjetljenje da bude ko na c1 ili i manje.

Cemu onda kupovati nove televizije?

A očito sony ima sa ovim dosta problema i jedino im je valjda bitno da se ne desi dok traje garancija

Miro što se tiče OLED-a mislim da ti je ista stvar, što je jače osvjetljenje, kraće će ti trajati ekran. Na svom C1 sam smanjio svijetlinu OLED piksela na 80, a pozadinsko osvjetljenje mi je na 50 i slika je dosta svijetla, više od toga ne treba, čak i kad je dan i lupa sunce.

Ne znam, meni se nekak čini logično da se ne stavlja najjače osvjetljenje. Isto ko što ni liniju ne stavljam na najjači zvuk samo zato kaj mogu.

Na starom Sony TV-u iz 2008. pozadinsko je po defaultu na maksimumu. Svjetlina nije bila. Ako pri tome isključim senzor za svjetlo, svjetlina je već na na nekih 60% velika, čak ubitačna noću. Pozadinsko osvjetljenje bi moralo moći trpjeti veće torture, valjda vode računa i o tome.

Sad je super vrijeme za kupiti C11. Odlični popusti + pet godina garancije.