JoelDrake
A dobro ispod 55 me i ne zanima nista, cekan da se sony javi ako vrate lovu cekam drugi misec da dodu nove televizije i kupujen ako mi sony uvali nesto svoje onda cu to koristiti do kraja godine i snizena pa kupiti sebi nesto po svom gustu a tu dati maloj za u sobu.

Zavlači ih dok ne dođu 2022 modeli.

weky
    A to mi je i plan recimo da mi daji seriju 9 2022 godina ok ali ova sad koja je 7300kn me ne znima niti malo

Mislim da ti neće doći u prodaju prije travnja

Tzereen
      Da to je jedni problem sto nezan kad dolaze novi modeli u ducane.
      Nisan guglao

Ne znam Miro, zajebavas se sad. U drugom mjesecu izlaze sve igre na svijetu, a ti ćeš igrati na drljavom nekom TV-u. 🙁

Flipper
        Sve do 8K rezolucije si miran s tim TV-om tako i Tze, ne treba se zamarati!

Ja bi čisto lako mogao uzeti još jedan TV ove godine, ako sve prođe kak treba.

Flipper
          A je izlaze samo 2 igre elden i destiny 2

Tzereen
          Ma što će ti dva TV-a samo za tebe, bacaš pare, kod mene je slučaj u svakom trenutku se ima za pravi dio tehnike, ali mislim da idući TV uzimam kad stigne PS6 ako uopće donese 8K lol, osim ako taj nećes prodati hehe!

Miro pa znam ja od početka kaj hoću, hahaha. Imam problema vas uvjeriti u to kaj je najbolje za vas.

Tzereen
              Pa za ovu proslu godinu nisi moga nikoga uvjeriti da je sony bolji izbor a za sadasnju cemo viditi

Tzereen Zašto? Pa neki dan si kupio vrhunski TV...
              Iz ovog posta jedino što mogu zaključiti je da si se zaletio s kupnjom tj. da bi želio 65"?

Kak nisam pratio ovaj topic, opet Miro u sopingu i reklamacijama... To je bolje od sveckog prvenstva.

Citam malo topic i tko god da je napisao da Sony dolazi tvornicki dobro nastiman je ocito krivo sebe nastimo prije toga, ili su to kasnije sredili. Taman kad sam nakon 3 dana dobio sliku kakvu sam htio sam ga razbio, ali majko mila kakav tvornicki drlog su im telke.

Miro izdrzi

@StarFox_N Ma Tze ti nema pojma sta zeli u nijednom topicu, on sve kupuje zbog picaka a nikad je jos nije vidio.

StarFox_N

To je jebeni rat race sa tehnikom.
                Kad upadneš u utrku samo želiš bolje, jače makar i 10% za dvostruku cijenu.

Konačno je i dokaz da OLED kao tehnologija jeste NAPREDNIJA od LCD-a
                ali se konstantno RAZVIJA jer nije MATURE.
                Zato odgađam kupnju OLED-a i prema ovim najavama vidim da nisam pogriješio.
                Konačno idu EVO paneli i heatsink kao standard. 30% jače osvijetljenje nije mala stvar i tu smo lagano došli do boljih LCD-a.

Ove godine izbor bude napet, jedva čekam lansiranja i 4. mjesec kad krenu prve recenzije.

Nekako mislim da Samsung i Sony spremaju nešto neviđeno kod Oleda.