Kako se taj Vincent probio, svaka mu čast. Ali, frajer je stvarno majstor. Pogotovo s onim umetnutim seksualnim humorom.

samo neka štancaju, do PS6 nas čeka more televizora za biranje 🤣🤣

Jebote koliko je nas @Tzereen cekao da kupi tv i kupi godinu prije nego sony izbaci nesto sto valja.
A u kurac

Ako mi spermići sporo plivaju, onda ću si moći opet priuštiti novi TV za dvije godine, a ako plivaju brzo, više neću nikad moći.
Čini mi se da ove godine samo Sony radi veći korak naprijed.

Flipper
    A lg daje evo panel u c2 i g2 dobiva onaj neki heat sink za vece osvjetljenje i bolji hdr

Uglavnon i ti si pozurija🤣🤣🤣🤣

Miro ma je, ali nije toliki napredak iskreno. Sony je ipak napravio korak više.

Flipper

Ako smanje input lag na 10 ms u game modeu, prelazim na Sony.

Ili LG.
        Samsung nabijem na onu stvar sa njihovim panelima, tehnikalijama itd.

Moje srce je ispunjeno.

JoelDrake
        A dobro ispod 55 me i ne zanima nista, cekan da se sony javi ako vrate lovu cekam drugi misec da dodu nove televizije i kupujen ako mi sony uvali nesto svoje onda cu to koristiti do kraja godine i snizena pa kupiti sebi nesto po svom gustu a tu dati maloj za u sobu.

Zavlači ih dok ne dođu 2022 modeli.

weky
          A to mi je i plan recimo da mi daji seriju 9 2022 godina ok ali ova sad koja je 7300kn me ne znima niti malo

Mislim da ti neće doći u prodaju prije travnja

Tzereen
            Da to je jedni problem sto nezan kad dolaze novi modeli u ducane.
            Nisan guglao

Ne znam Miro, zajebavas se sad. U drugom mjesecu izlaze sve igre na svijetu, a ti ćeš igrati na drljavom nekom TV-u. 🙁

Flipper
              Sve do 8K rezolucije si miran s tim TV-om tako i Tze, ne treba se zamarati!

Ja bi čisto lako mogao uzeti još jedan TV ove godine, ako sve prođe kak treba.