Flipper
A lg daje evo panel u c2 i g2 dobiva onaj neki heat sink za vece osvjetljenje i bolji hdr

Uglavnon i ti si pozurija🤣🤣🤣🤣

Miro ma je, ali nije toliki napredak iskreno. Sony je ipak napravio korak više.

Flipper

Ako smanje input lag na 10 ms u game modeu, prelazim na Sony.

Ili LG.
      Samsung nabijem na onu stvar sa njihovim panelima, tehnikalijama itd.

Moje srce je ispunjeno.

JoelDrake
      A dobro ispod 55 me i ne zanima nista, cekan da se sony javi ako vrate lovu cekam drugi misec da dodu nove televizije i kupujen ako mi sony uvali nesto svoje onda cu to koristiti do kraja godine i snizena pa kupiti sebi nesto po svom gustu a tu dati maloj za u sobu.

Zavlači ih dok ne dođu 2022 modeli.

weky
        A to mi je i plan recimo da mi daji seriju 9 2022 godina ok ali ova sad koja je 7300kn me ne znima niti malo

Mislim da ti neće doći u prodaju prije travnja

Tzereen
          Da to je jedni problem sto nezan kad dolaze novi modeli u ducane.
          Nisan guglao

Ne znam Miro, zajebavas se sad. U drugom mjesecu izlaze sve igre na svijetu, a ti ćeš igrati na drljavom nekom TV-u. 🙁

Flipper
            Sve do 8K rezolucije si miran s tim TV-om tako i Tze, ne treba se zamarati!

Ja bi čisto lako mogao uzeti još jedan TV ove godine, ako sve prođe kak treba.

Flipper
              A je izlaze samo 2 igre elden i destiny 2

Tzereen
              Ma što će ti dva TV-a samo za tebe, bacaš pare, kod mene je slučaj u svakom trenutku se ima za pravi dio tehnike, ali mislim da idući TV uzimam kad stigne PS6 ako uopće donese 8K lol, osim ako taj nećes prodati hehe!

Miro pa znam ja od početka kaj hoću, hahaha. Imam problema vas uvjeriti u to kaj je najbolje za vas.