Miro
Ne znam gdje si kupio ali me neodoljivo podsjeća na isti slučaj koji sam imao sa shit..lipsom, na kraju popizdio i stao u Zg u upravu pitao jel im ličim na magarca taj dan me zvali da imaju isti kao što sam reklamirao nakon 65 dana povuci potegni, uglavnom sretno

pravednik
    Odma san ja to odbio ne zanima me takva razlika, ili daj za istu cijenu ili cu nadoplatiti ili vrati lovu.

Vrati 11350kn pa ja lako kupim tv koji ste ponudili za 7300kn
    Nije problem

Ovo je ako prode porde a neko misli jebe mi se dobivam novi tv a mene to ne zanima, bas se sokirali kad san reka da necu.

Laf
    A sad dalje da sonyem rjesavam jer je sony to ponudio cak su mi iz sancte na reklamacijama rekli zasto su vam nudili nesto 2000kn jeftinije a reko neznan

Podrška za Miru sa šaltera A1 od ekipe iz SB. 😁💪🧑‍🎄

Tzereen
    Pa to sam mu rekao odmah, općenito MKV fajl Dolby Vision ne štima kako treba kod ostalih telebizora ne samo kod njega, zato se skida MP4!

Brijac
    Ne znam gdje skidaš identične su veličine, evo Boba Fett epizoda je isto MKV ili MP4 veličina fajla, tako da skineš MP4 i miran si!

Brijac
    Imaš opciju da odeš na input pa stisneš eject kod USB-a, btw kod mene čim se ugasi TV odmah i disk prestane s radom!

Dakle sad se nalazin u garanciji koju pokriva sony, znaci sancta nema vise nikakve veze da televizijom dodatne 3 godine koje sam registrirao pokriva sony i oni sve odlucuju.
    U dodatnoj garanciji pise da moraju dati tv istih ili slicnih specifikacija za vridnost robe nisan nista nasa.

a zeznuto je to jer tehnicki ti daju tv istih karakteristika, naravno da je tebi sranje jer si svoj platio puno vise nego sto ovaj dodje. samo sto tzereen kaze ima smisla, tv-i su postali jeftiniji zadnjih godina pogledaj samo kretanje cijene od c8 do c1 ista stvar je i s x90 modelima. kod samsunga nemam neku usporedbu jer...samsung, vise ni bog ne moze popratiti njihove modele.

mada ti i dalje inzistiraj na boljem uredjaju nemas realno sta izgubiti.

Miro
      Ma da daju nešto dobro, pa prodaj odnah haha i nadodaj za koji želiš, a Samsung evo na CES izgleda ništa aod njihovog QD-OLED-a, gube se i ove godine nema Dolby Vision podrške, dok oni nešto smisle ode OLED brzim koracima naprijed!

JoelDrake znači, Samsung odustao od napretka za sad. Samo ulažu u ovu šminkersku klasu - Serif i Frame.

Užas. Haha

Kako se taj Vincent probio, svaka mu čast. Ali, frajer je stvarno majstor. Pogotovo s onim umetnutim seksualnim humorom.

samo neka štancaju, do PS6 nas čeka more televizora za biranje 🤣🤣

Jebote koliko je nas @Tzereen cekao da kupi tv i kupi godinu prije nego sony izbaci nesto sto valja.
        A u kurac