Miro pa nije X94J prosjek. To je dobar napredak na X9005H koji je bio best buy lani za gaming.

Ok, X95J je top model, ali ovo je itekako dobar model. Ali definitivno vidi koliko bi tražili da nadoplatiš za 55A83J OLED. Ako kažu neka 2 soma, to je to. Uzmi i masturbacija na 11. Ili ako si faca, uzmi 55A90J. Najbolji TV prošle godine. Samo kaj će za njega tražit vjerojatno 7-8 hiljada nadoplate.

Btw, evo, ovo je ispalo najbolje moguće sad! Dobit ćeš novi TV s novih 5 godina garancije jer je sad akcija na to.

Edit:
Baš me zanima kaj će ti ponuditi jer je problem kaj top model LCD-a nemaju u 55" izvedbi.

Tzereen
    Frende moj tv placen 11350 na akciji a meni nude tv koji kosta 9375kn odnosno 7300 na akciji.
    To nece ici jeli ste dali garanciju jeste e pa onda idemo dalje.

Miro ma znam. Ali velim ti da nemaju top model u 55".

Zato me baš zanima kaj će napraviti 😃.

Još dva minusa za C1, ne čita Dolby Vision/Atmos na mkv fajlovima + ne isključuje napajanje na USB-u kad se ugasi TV tako da mi je eksterni hard disk stalno upaljen iako je TV ugašen.

Tzereen
          Pa ovi sa servisa ne nude nista osim ovog ni novce ni druge televizije pa ako prođe prođe e bogami priko mene nece proci.
          Jos se ovi iznenadili kad san reka da necu bas ih sokiralo.

Sad san se cuo sa sonyem pa ce se oni javiti sto dalje

Da san ja platija svoj tv koliko je ovaj sto nude reka bi ok ovako nema sanse

Brijac probaj skidat torrente koji su u DV/Atmos u MP4 formatu, a ne u MKV.

Meni su u MKV zeleni, a u MP4 je tip top mrak.

Miro sve mi je jasno. Samo ono, moraš znati i da su cijene TV-a padale u zadnjih par godina.

Ali dobro, oni su rekli svoje, ti svoje, pa ćemo vidjet kaj dalje. Izvještavaj nas!

Tzereen probaj skidat torrente koji su u DV/Atmos u MP4 formatu, a ne u MKV.

Meni su u MKV zeleni, a u MP4 je tip top mrak.

Ma znam, JoelDrake mi je sve objasnio i radi normalno u MP4, ali MKV film mi bude oko 8GB, a MP4 oko 16GB.. ali eto, šta je tu je.

Znači na Sony-u ista stvar?

Brijac ove kaj ja skidam su svi u istim gigabajtima. Npr, hawkeye, boba fett, star trek discovery, dune film. I MP4 i MKV su skoro pa identični, par megabajta razlike.

Sad baš skidam 7 varijanti Iron Mana da vidim koji najbolje izgleda pa ćemo onda tako skinuti cijeli MCU. Moram reć da me sad ovaj proces najviše nervira... 🙄 Imao sam skinute sve žive spektakle, horrore, sf-ove, fantasy, ratne u 1080p bluray x264 kvaliteti. A sad moram ponovo u UHD HDR...

Brijac Znači na Sony-u ista stvar?

Skoro, da. Čita, samo je sve u zelenim nijansama.

Tzereen Sad baš skidam 7 varijanti Iron Mana da vidim koji najbolje izgleda pa ćemo onda tako skinuti cijeli MCU. Moram reć da me sad ovaj proces najviše nervira...

Ako te vidim da nakon ovoga ideš prigovarati na PCMR, pa mislim da ću ti spičiti permu...

Tzereen
                      @Miro

Po zakonu ti moraju dati proizvod sličnih karakteristika ISTE VRIJEDNOSTI uz nadoplatu tvoju ako treba. Jer logično tvoje verzije više nema na tržištu.

Ili povrat sredstava ukoliko odbiješ.

Nemoj biti naivan i pristati na 2000 kn jeftiniji uređaj😬😨

Zajebali bi te. Đubrad.

Fico ne vidim ekvivalent ovome nikako.

I ponovo (stvarno se ponavljam ko ti oko cijepljenja...) - ja sam TV uzeo primarno zbog filmova i serija. Plejka mi je ovdje sporedna.

Dal se vidi razlika 4K naspram 1080P? Hell yeah. Dal se vidi razlike SDR HDR? Fuck yeah. Dal mi je to bitno kod filmova? Naravno da je. Ne, ne utječe na radnju, ali da mi je Revenant bolje vidjeti na ogromnom ekranu uz 4K rezu i HDR nego na mobitelu, ne znam kako tebi kao filmofilu to uopće trebam pojašnjavat?

Dal je Manchester by the Sea uvijek film za 10/10. Je. Dal je Room uvijek za 10/10. Je. Dal je Dune za 09/10. Je. Ali Pogledat Dune od 60GB torrent i Dune od 2GB torrent nije isto da ga jebeš.

Prvo, ovo sam napisao iz poluzajebancije. 😄

Drugo, ciljam na to da skidaš sedam različitih verzija istog filma. Nakon toga pričati o PCMR kako igraju iste igre i cjepidlače oko rezolucija stvarno nema smisla. Minecraft je isto drukčiji na 1080p i na 4K.

TVMR. 😄

Fico skidam ih sedam da vidim koju varijantu mi najbolje čita telka. Da. Koji će biti pravi HDR, koji će biti zeleni. Pa onda da znam i od tad na dalje skidam takve verzije.

Za TV serije sam našo. Webrip DV/Atmos MP4.

A kaj se tiče filmova, da, oduvijek sam bio snob. Ja bi svakom ko se naziva filmofilom, a filmove gleda na mobitelu opalio šamarčinu. Nisi filmofil, neg si pezant kežualac. Filmofil gleda na velkom ekranu ili kinu. Ali kako je nekultura u filmova postala preodvratna, a cijene velikih TV-a padaju, kužim da mnogi rađe doma sjednu i gledaju.

No i dalje, one koji gledaju na mobitelu (a da se smatraju filmoljupcima), bi ukino internet tarifu na mobitelima ili ih javno šamarao na trgu.

Miro
                          Ne znam gdje si kupio ali me neodoljivo podsjeća na isti slučaj koji sam imao sa shit..lipsom, na kraju popizdio i stao u Zg u upravu pitao jel im ličim na magarca taj dan me zvali da imaju isti kao što sam reklamirao nakon 65 dana povuci potegni, uglavnom sretno

pravednik
                            Odma san ja to odbio ne zanima me takva razlika, ili daj za istu cijenu ili cu nadoplatiti ili vrati lovu.

Vrati 11350kn pa ja lako kupim tv koji ste ponudili za 7300kn
                            Nije problem

Ovo je ako prode porde a neko misli jebe mi se dobivam novi tv a mene to ne zanima, bas se sokirali kad san reka da necu.

Laf
                            A sad dalje da sonyem rjesavam jer je sony to ponudio cak su mi iz sancte na reklamacijama rekli zasto su vam nudili nesto 2000kn jeftinije a reko neznan

Podrška za Miru sa šaltera A1 od ekipe iz SB. 😁💪🧑‍🎄

Tzereen
                            Pa to sam mu rekao odmah, općenito MKV fajl Dolby Vision ne štima kako treba kod ostalih telebizora ne samo kod njega, zato se skida MP4!

Brijac
                            Ne znam gdje skidaš identične su veličine, evo Boba Fett epizoda je isto MKV ili MP4 veličina fajla, tako da skineš MP4 i miran si!