Garrus_V Shvacam da se svaki proizvod moze pokvariti ali takav uzasan odnos sa svojim kupcima ne treba nagradjivati. Nikad vise!
Apsolutno je isti i Samsung. Ja sam vratio jedan novi jer je TV prilikom paljenja i gašenja davao zvukove elektriciteta kao kad primiš metal nakon što si ruku provukao kroz vunu. Poslali su mi tehničara doma koji mi je rekao da zna za "problem", ali Samsung kao firma ne prihvaća to kao reklamaciju (zamisli ti te legende). I sad bi ja trebao nakon paljenja i gašenja TV-a čekat 3h da se njemu očito neki kondenzatori koje su držali skupa s TV-om 3 metra ispod vode isprazne, pa da mi TV ne pucketa da mogu ić spavat. 2 tjedna sam se natezao, i na kraju sam odnesao jebeni TV u Sanctu i čekao tamo dok mi nisu rekli da ćemo sredit, i na kraju su mi njihove financije odobrile povrat. Uzeo pare i kupio Samsung sa izloga u Elipsu, nikad problema.
Upravo novi PC monitor koji sam uzeo ima isti problem, ali jako mizerno i rijetko. Imam 2+3 pa sam ga ostavio u nadi da će krepat u tih 5 godina pa da uzmem neki novi, moguće da više ne Samsung, ali ponestaje mi mogućnosti. Uglavnom, kupit komad tehnike je postala lutrija. Ispod 5 godina garancije više ne gledat neke stvari jer očito nema smisla.