OK, ali ti isto koji si potkovan dolaziš do informacija od istih izvora kao i ovaj što možda nije toliko potkovan? I ovaj pogleda Vincenta, AVS, Rtings i druge? Ne znam, ja odem na AVSforum pročitam na stotine i stotine postova, pogledam 10-ak recenzija i mislim da je to dosta da donesem sud o kupnji TV-a. Ili misliš da se ljudi i manje informiraju? Ma nije škakljiv upit, samo me zanima.

BTW; pročitao sam jednom jedan dobar komentar lika koji je stručnjak. Pa je jednom rekao da sve pada u vodu ako izgubiš lutriju panela. 😃 Čovjek je kupio/mijenjao 3 LG C1 dok konačno nije dobio panel koji nema crushane crne, pinky rubove i sl. A njegov model koji je recenzirao i kasnije vratio, bio je savršen. Panel lottery je hebena stvar. 🙂

Je li itko od vas tko ima takozvane premium televizore ikad platio profesionalnu kalibraciju?

Tzereen
    E sad si sve usra, tko god daje 10 i više iljada za tv bogami je potkovan jer je pogledao jebeno puno recenzija od ljudi koji su probali tv.
    Ti si ima do jučer 1080 tv po tome si najmanje potkovan na forumu jer si ušao u skoro 2022 godinu sa jebenim 1080 ekranom.

I onda da si potkvan nebi kupio sony tv i pokušavao uvjeriti ljude na GAMING forumu da kupe tv koji je bolji za gledati serije.

Flipper Flipp, ti pratiš i imaš praksu proučiti sve prije kupovine. Možda to napravi još par ljudi, ali većina ne. Radije dodju ovdje i postave pitanje. Ili na Bug i postave pitanje. Ili direkt u dućan i postave pitanje. Jer, možda hi htjeli sami saznati i proučiti, ali ne stignu pratiti sve što ih zanima.

To što je ovo gaming forum, ne znači da svi prate sve. O TV-ima se ovdje prije jako malo pričalo, ali da, kako je krenula nova generacija konzola i HDMI 2.1 počelo se više pratiti, pričati i raspravljati. Ali i dalje, vidim prema temama i pitanjima da se mnogi pojmovi i informacije prate površno.

Ja sam došao tu, pitao za savjet i uzeo C1 za 10500 kn. Općenito ne znam ništa o TV-ima.

Eto. Upravo tako. I to nije ništa negativno, omalovažavanje ili bilo što slično. Zato i jesmo svi ovdje da si pomognemo. Ja pitam piceka za trčanje, pitat ću foggya za gitaru i yakuzu za sex.

Ako imate OLED TV napravite si uslugu i pogledajte ovaj video na YT. 🙂 Nevjerojatno izgleda.

To ti je slično ko i ovo, (psihodelične bojice nisu za svakog)

Flipper Čovjek je kupio/mijenjao 3 LG C1 dok konačno nije dobio panel koji nema crushane crne, pinky rubove i sl.

Ja kretenu ne bi zamijenio ni prvi put. Pa nije dućan s tehnologijom bolnica da liječi njegovu poremećenost.

weky E moj Weky, odi na AVS forum, nevjerojatno za što sve Ameri vraćaju televizore i mijenjaju. Nevjerojatno koliko izmišljaju. Ne znam koji oni imaju rok za zamjene i povrate, ali dojam je da svaka treća osoba mijenja TV jer kao nešto ne valja.

Flipper Zato jer im je to dopušteno, kod njih je kupac bog i zaštićen je k'o lički medvjed.

Flipper Kod tih retarda je najnormalnija stvar bila kupiti veliki HDTV samo da bi pogledali Super Bowl pa ga onda vratili.

Evo usporedba C1 vs A80J pa recite po čemu je toliko bolji LG?

Nije bolji, pa bolji je A90J. Samo ne znam vrijedi li A90J tolike cjenovne razlike. Ali, to je druga tema. 🙂

Flipper misliš na A90J.

Kad su bili na akciji, cijena je bila 7700 LG, 8400 Sony. Za 700kn se definitivno isplati.

A pitanje isplativosti je drugi par rukava. A90J bi po performansama trebao biti nekih 20% skuplji od A80J. Ali plaćaš i druge kerifeke, tipa osvijetljeni daljinac s motion sensorom (gledao sam ga za solo naručiti - 550kn je).

Pa nije neka razlika na 65 inch modelu mozda 100 do 200 eura , a ako naides na neki dobar sale kao onaj sta sam posta prije par dana proci ces jeftinije sa sonyem

edit:
          https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-lg-oled-77c11lb-uhd-4k-smart-tv-t2-hevcs2/105346

https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-sony-xr77a83j-bravia-oled-4k-120-hz-google-smart-tv-ps5-ready/103118

ps. Mislim da je prije par dana bio jos jeftiniji a80j

Za nekog ko nije gamer izbor je nobrainer Sony laganini pobjediva

Aj kad hvalimo sony ajmo ga hvaliti do kraja.
            Znaci evo danas san dobija mail u vezi jamstva znaci novi tv koji dobivan ce imati garanciju do kad je imao onaj tv koji je riknuo, znaci nema novih 2 godine garancije nego cu imati jos godinu i 4 miseca garancije na ovaj novi tv.

Tako od prodaje nista jer ga moran prodavati jebeno ispod cijene ako mislin prodati.

Bizite sto dalje od ove smecarske firme

To prvi put čujem, zna itko baš provjereno da se ovo smije po zakonu?

I ja sam dignul obrvu kad mi je to reko...