Flipper Mišljenje?

Ne djeluje ni stručno, ni uvjerljivo. Mišljenje izvučeno iz guzice.

Flipper kak ide?
    10800 je?

I nabijem ih na kurac sa Zabom.

Da 10% je sa Zabom pa je to 10800 kn, nikako ispod 10k.

Ma mislio sam ispod 11k. Sorry.

Ja mislim da čekam sljedeći tjedan. Moralo bi ići još dolje kad je baš pravi crni petak.

U petak sam bio u Harvey Normanu u Puli kupovati neke stvari za kuću.
    Usput sam svratio u Svijet Medija jer me zanimalo ako imaju izložen TCL C825 da vidim kako izgleda MiniLed. Nije bio izložen ali zato su imali Samsung 65Q90A i bio sam impresioniran. Kvaliteta slike i prikaz crne boje vrhunski. Dva metra dalje je bio 65C1 i iskreno nisam mogao vidjeti neku razliku u prikazu crne što je kompliment Samsungu. Napravili su vrhunski posao s local dimmingom.
    Vjerujem da bi se vidjela razlika u nekom stres testu ali oba TV-a vrh!

Miro razlika je osjetna, čak mi je i Večera za 5 nekako postala privlačnija na OLED-u. Istina da je C1 klasa za sebe i stvarno se kuži razlika no nemam nekih većih primjedbi na XF9005.

StarFox_N

Vidio si pazi QN90A koji je IPS.
      QN95A je VA i razlike između OLEDA gotovo nema ili su primjetne u tvrdoj kmici u filmu poput Aliena, Gravity itd.
      Puno ljudi ignorira Samsung koji ima dobre kvalitete.

pravednik Jesi siguran da je IPS? Na Rtingsu piše da je VA.
        Jedini razlog zašto inače ignoriram Samsung je nedostatak Dolby Visiona jer uglavnom gledam Netflix a tamo je veliki dio sadržaja baš u DV.

StarFox_N Jesi siguran da je IPS? Na Rtingsu piše da je VA.

Ovisi o dimenziji.

StarFox_N

QN90A USA verzija = QN95A EU
          Mada je QN95 poseban jer ima one connect box, US verzije su ipak drugačije.
          QN90 EU = QN85 USA znači IPS

Preporuka je ne gledati Rtings previše što se Samsunga tiče.

Gledao si IPS panel.
          Svi koje sam provjerio u Elipsu, HN su bili IPS.

Tako je.
            Tako da nema jebene šanse da je crna bila kao na OLED-u. Čak ni uz ne znam kakve postavke i osvjetljenje u dućanu.

pravednik To onda mora da ima brdo dimming zona. Ako su uspjeli postići tako dobre rezultate s IPS-om mogu misliti kako izgleda QN95 s VA.

Moj 65" ima 792 zone.
              K tome je jako tweakan algoritam plus što sa svakim updateom poboljšavaju isti odnosno nove algoritme nadodaju.

Njihov procesor je sposoban i strikno je rađen samo za potrebe upscalinga i local dimminga.

Ima Samsung mane, mnogo njih, u svemu tome moramo priznati da imaju jebenu tehnologiju naspram konkurencije samo su ograničeni u tvrdim stavovima.

Tzereen
              Slažem se, do sada nema LED modela koji doseže razinu crne kao OLED, teško je danas biti realan!

JoelDrake normalno kad OLED gasi individualne pixele i nikakve gimick pizdarije ne mogu to nadmasiti.

Svaki put kad krene priča o OLED-u...

Giphy - Hank Schrader Circle Jerk GIF by Better Call Saul