StarFox_N jako zanimljiv video. Vrlo dobro.

Čisto da rezimiram za one kojima se ne gleda cijeli video:

Općenito (ukupno) najbolji TV za 2021:

1. Sony A90J
  2. Panasonic JZ2000

Najbolji TV za dnevne sobe po danu (streaming sadržaj i sport):

1. Sony A90J
  2. Samsung QN95A

Najbolji TV za Home Cinema:

1. Panasonic JZ2000
  2. Sony A90J

Najbolji gaming TV:

1. LG G1
  2. Samsung QN95A

Šta sad nema nigdje C1? Čak je QN95A ispred što se tiče gaminga, a dosta je jeftiniji od C1. Barem koliko vidim na nekim akcijama...

Flipper testirali su najbolje modele. G1 je bio na testu umjesto C1?

Ajd se dogovori s Tuhyem i idi pogledaj oba. Ako ti je bitna slika, gledati ćeš OLED, zasigurno.

A ovo kaj ti kaže da je najbolji za gaming, nije zbog kvalitete slike, već zbog VRR, HGiG i 4K120.

Tzereen Gledao sam neki Vincentov video. Navodno LG display radi nove efikasnije pogone za proizvodnju OLED panela. Od sljedeće godine će u ponudi biti i 42" model i na taj način će iskoristiti više materijala tj. biti će manje škarta od jedne ploče. To bi trebalo rezultirati nižim troškovima proizvodnje i na kraju manjom prodajnom cijenom.
        Čim je Samsung popustio i najavio svoje OLED modele očito da je to way to go.
        Najavljivao se MiniLed kao OLED killer ali proizvodna cijena je očito veća kada su i u maloprodaji skuplji a kvalitetom slike i dalje slabiji.

Tzereen Ajd se dogovori s Tuhyem i idi pogledaj oba. A

Tze, jebemu, pa neću dolaziti u ZG zbog toga. 😁 Ma donio sam ja odluku. Samo da izbace svi ponude i tjt.

Kad biste mogli za istu cijenu birati A90J ili C1, koji biste uzeli?

Flipper

Za gaming ti je zapravo isto.
            G1 ili QN95A, oba su tu negdje.

Za filmove OLED.

Recimo meni osobno Sony A90J ima vrhunsku sliku ali radi nedostataka koje ima nije najkompletniji TV za ono što ja trebam.

Pa samim time i preskup, puno preskup.
            VRR je sranje i još se bore sa time u Sonyu, input lag je viši od konkurencije a kad se uključi motion interpolating previsok za bilo kakvo igranje.

Ima problema sa AMD FreeSyncom i Gsyncom od Nvidie.

Krivac nije softver nego Mediatek čip koji koristi i koji je sranje btw.
            Ako ništa Samsung i LG koriste svoje in house procesore.
            Tak da ono, nije Sony sveti gral i pogotovo nije preporučljiv kao all around TV.
            Neko želi kupiti A90J samo za filmove?
            Mogu ga dobiti pod zamjenu za QN95 od trgovine ali prije bi uzeo G1/C1 u svakom pogledu.

Flipper pa doći ćeš na neko druženje s nama ionako.

Brijac za istu cijenu?? A90J bez imalo sumnje. Pa bolji je je skoro u svemu.

pravednik pošto bi ga prodo?
              Pa vidiš u gornjem videu da je upravo A90 pobijedio kao all around TV. Nije one trick pony.

Pa zasto negledate A80J ? TV je skoro jednako dobar kao A90J , a cijena je dosta niza .Oba Tv-a imaju isti problem a to je gaming featursi u usporedbi sa LGom

Kikiller
                To zavisi od tržišta, mislim da model C19 za Njemačko tržište ima!

Tzereen za istu cijenu?? A90J bez imalo sumnje. Pa bolji je je skoro u svemu.

Ali nije za gaming koliko čitam ili je razlika toliko mala da je svejedno bolje uzeti A90J iako primarno uzimam za gaming?

Brijac razlika je mala.
                  Zato što nema 4 HDMI 2.1 porta. I nema još finalizirane VRR elemente. Ali kvaliteta slike je super.

JoelDrake ma čekam samo ponude za BF. Samo mi je žao što sam pogledao toliko videa i sad me YT doslovno potopio s C1 i stotinu najboljih postavki za sve. A da ne govorim koliko reklama skače za TV. Baš prava poplava.