Ja mislim da čekam sljedeći tjedan. Moralo bi ići još dolje kad je baš pravi crni petak.
Savjeti oko kupovine TV-a
U petak sam bio u Harvey Normanu u Puli kupovati neke stvari za kuću.
Usput sam svratio u Svijet Medija jer me zanimalo ako imaju izložen TCL C825 da vidim kako izgleda MiniLed. Nije bio izložen ali zato su imali Samsung 65Q90A i bio sam impresioniran. Kvaliteta slike i prikaz crne boje vrhunski. Dva metra dalje je bio 65C1 i iskreno nisam mogao vidjeti neku razliku u prikazu crne što je kompliment Samsungu. Napravili su vrhunski posao s local dimmingom.
Vjerujem da bi se vidjela razlika u nekom stres testu ali oba TV-a vrh!
Tako je.
Tako da nema jebene šanse da je crna bila kao na OLED-u. Čak ni uz ne znam kakve postavke i osvjetljenje u dućanu.
Moj 65" ima 792 zone.
K tome je jako tweakan algoritam plus što sa svakim updateom poboljšavaju isti odnosno nove algoritme nadodaju.
Njihov procesor je sposoban i strikno je rađen samo za potrebe upscalinga i local dimminga.
Ima Samsung mane, mnogo njih, u svemu tome moramo priznati da imaju jebenu tehnologiju naspram konkurencije samo su ograničeni u tvrdim stavovima.
- Uređivano
- Uređivano
Tzereen Tze, pa znam ja to. Pa prije kupnje TVa prvo procitam 2000 stranica postova na AVS forumu, onda 3 dana pripremam referat i PP prezentaciju za zenu da joj objasnim zašto kupiti novi TV iako nemamo para, a kad sve to uspijem napraviti, onda ga na kraju ni ne kupim. I onda opet čitam AVS i tako u nedogled.