escoban nemoj se ljutiti, al trenutno te mrzim 🤣

escoban uf, nije dobro. Crna je skroz crushana, blooming svuda...uffff! Trebao si ipak uzeti LG. 🙁

Flipper naučio si i neke termine!! 😃😃

Sad još banding, posterizing, halo, venecian effect, stuttering 😃

Tzereen Tze, pa znam ja to. Pa prije kupnje TVa prvo procitam 2000 stranica postova na AVS forumu, onda 3 dana pripremam referat i PP prezentaciju za zenu da joj objasnim zašto kupiti novi TV iako nemamo para, a kad sve to uspijem napraviti, onda ga na kraju ni ne kupim. I onda opet čitam AVS i tako u nedogled.

Tzereen
        Nije najbolji
        Ali je dovoljno dobar da je bolji od Sonya
        Znaci da je najbolji

Eto sve objasnjeno

Miro jedino kaj je bolje od 65" Sony OLED-a, je 77" Sony OLED.

Tzereen ma ne mislim. Mislim da je odličan, ali već je LG G1 bolji, a očito i neki Sony modeli, ali su preskupi realno. I naravno već iduće godine dolaze još bolji i bolji...i onda 2023. još bolji i tako u krug. Znam da kad kupim, opet ne mijenjam minimalno 5 godina kao i sada. Realno, meni radi odlično i ovaj moj KS8500, ali imam dvije next-gen konzole i volio bih probati OLED. Nekako je za mene C1 sasvim dobar izbor, iako naravno da ima boljih.

Tzereen
            Naravno da je
            Dok ne dođe u dnevni boravak pa je govno i nije nista kao na recenzijama

Cia i fbi su krenuli sa novim metodama mučenja sidnu ljude u sobu dadu im sony tv koji nije niti namisten nego sami moraju sa prekrasnim sony menijem ako ih ne uspiju slomiti onda in dadu jos i sony mobitel i onda je gotovo ljudi u mukama priznaju sve cak i ono za sto nisu krivi

Miro mislim da CIA muči tako da im daju pročitati tvoj tekst bez točke, zareza i velikih slova...

Miro tamo toga nema odnosno nemogu naci

znači, ovo je skoro točno

Miro odnosno nemogu naci

a ovo je skroz točno

(Nego, daj ispeci neku finu mesinu i dofuraj u Zagreb kad ćeš ić prespavat kod Tuhyja!)

Tzereen
                  Kad me nece zovne
                  A kod mene je spavao 2 dana smrad jedan

S obzirom da sam uzeo C1, zanima me sad ona konstrukcija za objesit TV na zid, ima li tu kakvih preporuka, ide li svaki TV na svaku itd što gledati, gdje?

Brijac

S tim da si možes kupiti ako to zelis i pomicni mount, a vecina uzme ovaj fiksni. Imas sve predviđeno gdje sta ide. Malo busenja zida i par tipli i eto. I naravno wasser vaga. 🙂

Ja sam kupio Vogel do 100 inča, pa nek traje doživotno.

Zero uzeo sam One for All prije 4 godine i nikad više. Vrlo loša kvaliteta, pomična ruka se brzo popigala i morao sam ga skinuti te vratiti. Kupio sam ga u Elipsu i dobio povrat novaca. Ovi fiksni bez zgloba su valjda ok, no ovaj sa zglobom je bio katastrofa.

Vogels je nešto skuplji no radi se o vrhunskim i kvalitetnim nosačima.

Zero Odgovara i na mom 65". U biti ne znam koja bi bila točno korist od nekog skupljeg modela. Kupiš jednom, fiksiraš i to je to do sljedećeg TV-a ili krečenja, lol.

Šta ja znam, rekoh da ne bi otpalo ili nešto, evo kolega Picek kaže da se popigalo pa čisto eto radi takvih stvari sam pitao jer nikad do sad to nisam imao.

Meni je zasad ok, stvarno ne vidim da će to popustiti ili što već (nosivost je do 100 kg, ali ne vidim da će mi bilo koji TV u nekoj budućnosti preći i tridesetak kila). Ako bude, stavili su 10 god. jamstva, pa ono...Odgovara mi da je nagnut zbog kauča, dok je gornji rub ekrana na nekih 170 cm visine, makar mislim da se može i dodatno fiksirati vijkom. Svatko ima svoj setup, al da, što više VESA mogućnosti montiranja, to bolje.