Flipper

Za gaming ti je zapravo isto.
G1 ili QN95A, oba su tu negdje.

Za filmove OLED.

Recimo meni osobno Sony A90J ima vrhunsku sliku ali radi nedostataka koje ima nije najkompletniji TV za ono što ja trebam.

Pa samim time i preskup, puno preskup.
VRR je sranje i još se bore sa time u Sonyu, input lag je viši od konkurencije a kad se uključi motion interpolating previsok za bilo kakvo igranje.

Ima problema sa AMD FreeSyncom i Gsyncom od Nvidie.

Krivac nije softver nego Mediatek čip koji koristi i koji je sranje btw.
Ako ništa Samsung i LG koriste svoje in house procesore.
Tak da ono, nije Sony sveti gral i pogotovo nije preporučljiv kao all around TV.
Neko želi kupiti A90J samo za filmove?
Mogu ga dobiti pod zamjenu za QN95 od trgovine ali prije bi uzeo G1/C1 u svakom pogledu.

Flipper pa doći ćeš na neko druženje s nama ionako.

Brijac za istu cijenu?? A90J bez imalo sumnje. Pa bolji je je skoro u svemu.

pravednik pošto bi ga prodo?
    Pa vidiš u gornjem videu da je upravo A90 pobijedio kao all around TV. Nije one trick pony.

Pa zasto negledate A80J ? TV je skoro jednako dobar kao A90J , a cijena je dosta niza .Oba Tv-a imaju isti problem a to je gaming featursi u usporedbi sa LGom

Kikiller
      To zavisi od tržišta, mislim da model C19 za Njemačko tržište ima!

Tzereen za istu cijenu?? A90J bez imalo sumnje. Pa bolji je je skoro u svemu.

Ali nije za gaming koliko čitam ili je razlika toliko mala da je svejedno bolje uzeti A90J iako primarno uzimam za gaming?

Brijac razlika je mala.
        Zato što nema 4 HDMI 2.1 porta. I nema još finalizirane VRR elemente. Ali kvaliteta slike je super.

JoelDrake ma čekam samo ponude za BF. Samo mi je žao što sam pogledao toliko videa i sad me YT doslovno potopio s C1 i stotinu najboljih postavki za sve. A da ne govorim koliko reklama skače za TV. Baš prava poplava.

Flipper Mišljenje?

Ne djeluje ni stručno, ni uvjerljivo. Mišljenje izvučeno iz guzice.

Flipper kak ide?
          10800 je?

I nabijem ih na kurac sa Zabom.

Da 10% je sa Zabom pa je to 10800 kn, nikako ispod 10k.

Ma mislio sam ispod 11k. Sorry.

Ja mislim da čekam sljedeći tjedan. Moralo bi ići još dolje kad je baš pravi crni petak.

U petak sam bio u Harvey Normanu u Puli kupovati neke stvari za kuću.
          Usput sam svratio u Svijet Medija jer me zanimalo ako imaju izložen TCL C825 da vidim kako izgleda MiniLed. Nije bio izložen ali zato su imali Samsung 65Q90A i bio sam impresioniran. Kvaliteta slike i prikaz crne boje vrhunski. Dva metra dalje je bio 65C1 i iskreno nisam mogao vidjeti neku razliku u prikazu crne što je kompliment Samsungu. Napravili su vrhunski posao s local dimmingom.
          Vjerujem da bi se vidjela razlika u nekom stres testu ali oba TV-a vrh!