Mislim da je i nama krajnje vrijeme da dignemo standarde i minimum veličine za preporuku TV-a na FFA. Znači to bi sada trebao biti 75" jer 65" jednostavno više nije dovoljno. Cijena nije bitna, TV se mora imati.

Ja planiram uzeti još jedan OLED ove godine. Ovaj od 55" nek bude u spavaćoj, a za dnevnu barem 77".

Btw, nisam opće ove godine pratio kaj se zbiva. Baš me zanima troboj LG, Samsung, Sony. MLA i QD.

member

Ovaj radi jos je ostalo godinu garancije pa me brige sto ce biti.

Tzereen

Niti ja ama bas nista ne gledan u vezi tva, ovaj je i vise nego odlican a posto jos nemoremo dobiti 60fps u 4k skupa zaboli me za kupnju drugog

Miro koji ti na kraju imaš? S čim su te ostavili? X93J?

Tzereen

X94J

Neman apsolutno nikakvog prigovora dok radi radi kad stane uziman drugo

17 dana kasnije

Ekipa, zna li itko išta o Soundbarovima?

Gledam Samsung HW-Q710B/ZG i mogao bi da dobiti na akciji za 279€ pa ne znam isplati li se. Tražim nešto između, ni smeće, a ni nešto od 1000€. Dolby Atmos je must.

Brijac imao sam dva soundbara i nakon njih prešao na Logitech Z906 koji su mi spojeni na TV. Nemam mjesta za 5.1 sustav tako da ih koristim u 2.1 kombinaciji no u tom cjenovnom rangu niti jedan soundbar ne može se mjeriti s njima.

23 dana kasnije

StarFox_N sorry, mea culpa, ne znam kak mi je promaknuo tvoj post da ti odgovorim.

Z906 mi je spojen direktno u TV preko optičkog (toslink) kabela tako da zvuk s TV-a i plejke ide preko Z906. Također, ono što mi je super (i što izdvaja Z906 u odnosu na veliku većinu drugih PC zvučnika) je da ima malu konzolu i daljinski tako da sve namještaš preko daljinskog.

Picek Nema frke.

Btw bez problema podržava sve audio formate ( 5.1, DTS itd.)?

StarFox_N to ne znam ovako na pamet, baci oko na specke. 5.1 pidržava sigurno.

Ajmo ljudi preporuke LG oled ili samsung s95c oled?

mjesec kasnije

Sutra idem k frendu da vidim uživo kak to izgleda, s obzirom da ga je kupil nedavno.

Nedostatak DV-a je, pa, nedostatak 😃, ai mi ne smeta tolko.

Ako me slika baci na dupe, mislim da će ovo kod mene. Prodam par stvari koje mi ne trebaju i doložim ostatak.

Ako nađem kupca za sadašnju telku, super.

Je li to stvarno brutalno spušteno ili je osnovna cijena napuhana?

Na akcijama ga nisam vidjel ispod 12500 - 13000 kn.

Osnovna cijena jest prevelika, često je bio na akcijama / sniženoj cijeni, ali ne ovak.