Ak ćeš uzimati S95D, preporučam ti da svakako baciš oko na AVS forums prije prvog spajanja na net s telkom. Samsung je notoran po svojim lošim firmware updateovima koji poprave jednu stvar a ozbiljno uhebu desetak drugih pa ti je možda bolje ostati na verziji fw-a koja ti dođe s telkom ili skinuti s neta neki update koji je optimalan. Ja imam S95B, to je njihov prvi qd-oled od prije dvije god i opće se s njim ne spajam na net i ne koristim smart funkcije, nego gledam sve preko firesticka i miran sam. Također, Samsung je poznat i po ne baš najboljem quality controlu pa bih ti svakako preporučio da uzmeš i dodatnu garanciju ako si u mogućnosti, s njihovim proizvodima je uvijek lutrija po tom pitanju.
That being said, slika je fantastična, kombinira savršenu crnu karakterističnu za olede i visok brightness što rezultira fenomenalnim kontrastom, ima odličan volumen boja, dosta širi nego na klasičnim wrgb oledima, a screen uniformity nikad takav nisam vidio niti na jednom ekranu, doslovce je kristalno čist bez i jedne imperfekcije. Osim toga, ima i odličan input lag i sve napredne gaming funkcije i ak se ne varam barem 4 hdmi porta pa si i tu pokriven.
Inače, možda ti se isplati i na S90C baciti oko, praktički ti je ista tehnologija al je malo stariji model pa su dosta jeftiniji i da se za dosta dobre novce ubosti veća dijagonala. Sretno u svakom slučaju i javi dojmove kad pikneš.