DarkPunisher ThaUrban znaci ubili su, jedan od jacih koncerta na kojima se sam bio, bas show show! Stvarno steta kaj nisi iso
krpa yakuza_stinger Poslušao cijelu diskografiju. 😃 Dobre su to stvari, samo manje po mom guštu. I Wilsonovu solo diskografiju sam prekucao, također mi nije tako konzistentno dobra kao rani albumi PT-a. Da odluče svirati tu staru eru ozbiljno bih razmislio o odlasku na koncert. 😃
sandidam DarkPunisher mene je iznenadilo koliko dobro zvuče s obzirom da skoro nitko nije ostao od originalne postave. take me out i this fire su bili vrhunci večeri definitivno 😀
DarkPunisher sandidam Basista je isti, ja nisam ni znao da su dvojica otisla 😃 Bas su me jebeno iznenadili moram priznat.
ThaUrban ThaUrban yakuza časti!! Called it yakuza_stinger Ode 1300kn huehue Ovo je bila šala, ali hvala ti.
DarkPunisher Kakvo smece taj nas eventim, dobro da sam se sjetio da postoji eventim.si, proslo iz prve bez beda.
ThaUrban 03.06. Edo Maajka svira stare - Boogaloo 05.06. Gorgon City, Fisher - Jarun 08.06. Billy Talent - Budimpešta @DarkPunisher Jel te Sziget još uvijek zanima?
Prika Fico nisam,iako ga obozavam nisam isao jer nekako odavno to nije to i zao mi ga bude...star je strasno...malo on to prica i dize ruke a mi pjevamo... Cuo sam da je pjevao uru pa ga nije bilo dvije i tako... Nije to vise to po meni...