SEA STAR FESTIVAL (UMAG)
Ovo mi je bio prvi festival nakon zadnjeg Terranea, naravno ako ne ubrajam Drito Iz Tvornice gdje sam prisustvovao samo jedan dan. Nabrijan sam bio još od onog prvog posta ovdje u temi i mogu reći kako sam oduševljen prikazanim. Petak i subota su počeli sa balkanskim hip hop-om (petak - Krankšvester, High5 i Kuku$, Bad Copy-doduše bez Skaj Viklera, subota - Sassja), nakon kojeg sam se preselio pred glavni stage radi uživanja prvo u big beat-u, a zatim i ostalim dj-evima (petak - Prodigy, subota - Spiller, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner). Reperi su odradili jebeno, standardno Krankšvester mi je top, Sassja odlična, Bad Copy iako dobri, meh radi izostanka Skaj-a (inače najdražeg mi od trojice). U High5 mi repa od kompića iz srednje buraz, pa neću previše srat, ali meni osobno "trap nije rap". Momci iz Dubioze Kolektiv su također nastupali na glavnome stage-u, ali sam ih odlučio "propustiti" radi koncerta u 11. mjesecu kojeg imaju u Domu Sportova, a nastupaju i na otvorenju Szigeta na koji još nisam odlučio idem li ili ne. Prodigy - Take 3. Nastup nabijen energijom i ludiranje škvadre radi koje sam uputio možda 3-4 pogleda prema stage-u u prvih cca 30 minuta koncerta. Guranje, okretanje, padanje iako već standard na njihovim koncertima je mislim na ovome trajalo cijelo vrijeme. Not sure. Škvadra je također bila korektna, te ako se netko spotaknuo ili počeo padati nije ni dotaknuo pod cijelim tijelom, a već su ga dvojica dizala. : Nakon prvih pola sata sam se maknuo iz sredine i otišao malo iza i uživao do kraja koncerta, čak mislim da sam i snimio malo Invaders-a, ah. Također, Dom-a sam izgubio 17 sekundi nakon početka koncerta. Subota. Najviše sam zapravo očekivao od Slim-a, te mogu reći kako nisam ostao razočaran. Vrhunski majstor sa odličnim prebacivanjima, zabavljač sa 53 godine života kakvog dosad nisam vidio u životu. Eh da, prije Fatboya je bio Spiller, frajer za kojeg do subote nisam uopće čuo, za kojeg je Dom rekao da suck-a, uglavnom nešto takvog tipa, da bi na kraju ostao oduševljen nakon njegovih sat i 45minuta showa. Osobno najbolji nastup na festivalu, hats off. Nakon Slim-a je bio Petar Dundov, na njega neću uopće trošiti riječi, otišao sam pojesti ćevape koji su bili odlični (i bolje im je za 55kn, mater im), ali lepinja je bila najgora ikad !!! Ne bih ju trebao ni nazivati lepinjom da ne uvrijedim ostale. Paul Kalkbrenner nije vrtio Sky And Sand, Aaron-a, Mad World (barem koliko se ja sjećam), ali je dobro odvrtio. Sjajan završetak "pustolovine" ako je mogu tako nazvati.
OFF TOPIC
Ako negdje vidite Dynamic sladolede (nisam ziher je točno ime), to su znači tipa Red Bull za lizat, uštedite novce i nemojte kupiti. Smeće uopće ne valja i 2 sata nakon lizanja sam zaspao kao beba, a u međuvremenu sam šetao okolo čekajući da završi Modestep i Dom-a.
Na festivalu sam sreo kompića od buraza, kolegu iz osnove škole koji je radio u Cigarette shopovima, dve studentice kaj su radile u Diners-u (one su prodavale sladoled ), Fensija s kojim smo bili na cugi, jedino mi je možda žao kaj i Blade-a nisam upozno, ali dobro, ko ga jebe :*