Ne znam od kud da počnem. Početak u 20h, Unknown (predgrupa) kreće u 20.30, a Game u 21.30. Oko 19.45h objava na fejsu da su Game i bend zapeli u prometu, pomiče se sve za sat vremena. Mukotrpno stajanje, noge me ubijaju, ne znam jesam ja mlad ili kaj.?
Ok, Unknown je bio famozan, sviđa mi se, baš ima šprehu, bili su i još neki reperi sa njime na stage-u kao gosti. Sve u svemu dobro utrošenih 40 minuta. Kino Šiška je najavila puštanje muzike prije i između izvođača, sve 5, West Coast glazba, Snoop, Dre, Ice Cube, Xzibit, Eminem, cca 8 stvari koje SU SE PUŠTALE U KRUG. Pa jebem ti mater retardiranu. Nakon kaj je Game-ov bend izašao i naštimo se, izašle su 2 kmice iz Las Vegas-a, rokale 4 stvari, koje su čak i ok. Znači ono, not bad not bad (with Obama face). Fala kurcu u 23h izlazi Game i krećemo. Red Nation, El Chapo (za vrijeme kojeg je doveo četvrtinu publike na stage), How We Do It, Hate It Or Love It, Put You On The Game, Hail Mary od Paca, Higher, Dreams itd. Btw. bilo je ekipe iz Austrije, Italije, Hrvatske, Slovenije i možda koji Mađar (tražila se karta više). Pričao je dosta sa publikom, pozvao je 15-išnjeg klinca sa starim na stage i dao im da cugaju (nezz kaj je to). Dosta ovih gore navedenih stvari nije rokao cijele, nego prve Versove i par puta ponovio refrene sa publikom. Nakon sat vremena (da ponovim SAT VREMENA) se pokupio !! Čak nije niti izašao na bis. Na pola koncerta je rekao da trebamo doć u LA da vidimo kako se to radi kad traži publiku da radi buku. Mater ti u Comptonu bi te propucali da odeš nakon ćuku vremena.
RAZOČARANJE TEŠKO
Off topic - znam da je zbrda zdola, ae
Off topic #2 - U apartmanu u Ljubljani sam u 8 minuta stavio ova 3 videa na YT. Kod mene doma bi to trajalo 11h.