Ja imam u Viti 8GB karticu i mogu gore par igara stavit, više i ne igram u isto vrijeme. Da nemam, isto bih kupio adapter+SD. Oglasnici ili Čajna, nema druge.
PlayStation Vita
Propao mi deal za vitu....kolko sma skužio dečko je iz slavonskog broda...nažalost "rom" po izgledu...kada sam ga pitao da li može prije slanja poslikat malo vitu...nema odgovora...poslao opet par poruka nema više odgovora...a viđene poruke..
Šteta za 800kn kao stanje 10/10....
A lijepo ide ona narodna "ciganska posla".
Pretpostavljam da je ukraden ili slično...
Uglavnom imate ga na facebook marketu jedan jedini iz slavonskog broda za 800kn pa mu možete poslat pozdrave
Ja sam mu prijavio oglas da nekog ne prevari.
prayer Vec sam se cuo s njima..sve su bile rabljene, navodno više nemaju ni jednu...ali da ce dobit uskoro pa da se javim
Ja bi ti jedino preporučio ako uspiješ naći stariju verziju u dobrom stanju da uzmeš nju, a ne Slim. Stare verzije imaju OLED ekran dok Slim nema, a razlika slike je ogromna. Mislim da su u pravilu te stare Vite i jeftinije nego nove i Slim.
member A budem vidio kakve budu cijene od susjeda od ThaUrban-a , iskreno mi je svejedno za model, samo da je u čim boljem stanju. Prvi ima bolji ekran, ali slim ima dugotrajniju bateriju i ima 1gb interne pa ga je lakše modati.
Jučer sam naručio s aliexpressa sd2vita adapter za 1.17kn sa poštarinom
Ekipa sutra bi mi trebala doci vita i to fat model sa oled ekranom
E sad pošto fat nema interne memorije a moja nema originalnu memrijsku trebam originlanu sonijevi da ju mogu haknut.
Ima netko od vas tipa 4gb za prodat?
Da dignem temu iz mrtvih i pojadam se opet na Store.
Bila mi kod frenda pa nisam mogao do sada provjeriti iz prve ruke.
Posto sad samo preko Vite se mogu pogledati cijene mi je jasno zasto sam to prije radio preko weba. Nema posebne sekcije s sale. Ne prikazuje niti na koji nacin da je igra na nekom popustu. Ima ukupnu cijenu, pa si ti misli da li je to Full price ili popust Jedina solucija je, ako je Cross Buy, pa mozes provjeriti na PS4 Storeu.
Svaki sale sam pregledavao cega ima za Vitu, sad mi je izgubilo draz.
Šteta za tu Vitu, solidna konzola s još gorim supportom od PSP-a, nisu ništa naučili. Prodao sam je vrlo brzo nakon što sam je kupio.
- Uređivano
A ja se tesko rastajem od tehnike.
Mozda da je uletio Switch kako je bilo planirano, lakse bi se rastao, ali ovako...