Nisam vidio temu u koju bi mogao postati, a ni ne čudi me iskreno što je nema, pa otvaram ovo...
Baš sam nedavno malo prolazio kroz trophy listu i skužio da ja Vitu zapravo nisam upalio skoro 3 godine. Nisam se ni pretrgao od igranja na njoj, ono kaj mi je ostalo u sjećanju su Uncharted, MotorStorm RC, Plants vs Zombies, Gravity Rush i Super Stardust. Evo, sad kad sam se sjetio da posjedujem konzolu, mogao bih još probati nabavit Killzone: Mercenary, Resistance i pokoji indie (eventualno i Personu 4, ali neznam koliko imam vremena se upuštat u to), ali baš je mrtva konzola.
I Sony je odavno zaboravio na nju, imala je manje podrške nego PSP. Šteta, jer je stvarno bila prava mašinica, ali kada nema heavy hittera, nema heavy hittera. Trebali su to pokušati malo više pogurati, kao što je Nintendu uspjelo s 3DS-om, nisu uopće imali nekih AAA hitova. Da su spičili bar jedan GoW, Gran Turismo, MGS, Ratchet & Clank,... Pa to je i PSP imao.
Čini se da su svi pokopali Vitu.
Što vi mislite? Imate li PSV kojim slučajem ili ste ju planirali nabaviti u nekom perioudu? Ako imate, igrate li se uopće više na njoj i iščekujete li koji naslov?