PS TV je kul konzolica. Veličine k'o moj šugavi Samsung mobitel, ali zato kablova ima dovoljno da okitim drvce.
Kako je Vita po defaultu konzola s malim ekranom, normalno da igre neće biti nešto posebno lijepe kad se igraju na većem ekranu (32 inča, u mom slučaju), no to pada u drugi plan kad znam da konačno mogu igrati prokleti Wipeout i ostale utrke sa Dual Shockom. Glavni meni nije nešto pretjerano lijep, ali sam se na njeg navikao dosta brže nego na onaj sa PS3. Htio bih si smanjiti veličinu ikona, ali neznam kako (nisam našao u opcijama ali, opet, nisam ni nešto previše prčkao oko toga).
Primjetio sam da je učitavanje trofeja (dok sam na netu) daleko brže nego na PS3 konzoli, onaj Notification u gornjem desnom kutu je prilično koristan i friend lista je daleko bolje urađena (vidim koji su im zadnji osvojeni trofeji i slične stvari). Možda toga svega ima i na PS4 konzoli, ali ja nisam obraćao poznornost; ovo malo što sam igrao (posuđeno od frendova) je ionako bilo offline cijelo vrijeme. Odmah sam instalirao Content Manager Assistant na PC-u s kojim se napravi backup svih stvarčica na PC (jako zgodno), a među njima i backup igara; doduše, nisam probao obrisati igru sa Vite pa ponovno kopirati s PC-a da mogu sa sigurnošću reći da li to 100% funkcionira. Bilo bi zgodno kad bih mogao otići preko PC-a na Store, skinuti igru na HDD pa prebaciti na Vitu, ali neznam da li je to ikako moguće.
Jebeno me iritira što se konzola upali svaki put kad ju uključiš u utičnicu. Da li to znaći da će se upaliti i kad struja nestane/vrati se?
So far, so good.