Flipper cim vidim ovakvu sliku pozelim se vratiti u skyrim. prekrasna igra.
Fico ali mislim da puno govori o tome koliko je to dobro napravljen svijet.
upravo to. ljudi to cesto puta zanemaruju kvalitete igre kada pocnu sa postapalicama kako je izasla igra za toster i kako je combat los (iako je samo melle los). igra je izasla, bas kao i resi 4, za toster zato sto je hebeni masterpis kakvog necemo dobit u ovakvom ruhu sve dok ne dodje elder scrollsi 6.
medjutim nije svijet jedino sto skyrim nudi. tu su razlicite klase, stotine skillova za otkljucati, beskonacno mnogo side misija, gradjenje svoga doma, mozes imati sluskinju, zenu, alkemijat, forgat, postati vukodlak, lopov, madjionicar sa diplomom iz windhelma, tata mata, bog isus. skyrim ima toliko mogucnosti da se druge igre mogu samo posramiti. skyrim je breath of the wild prije breath of the wild, igra sa beskonanco mogucnosti, igra kojoj su samo igraceva masta i kreativnost granica. mozes igarti skyrim 1000 sati i neces sve vidjeti. nijedan igrac nece imati isto iskustvo, nijedan igrac nece istim redosljednom preci igru i nijedan igrac nece ostati ravnodusan na prekrasni svijet skyrima. definitivno se mora reci kako je soundtrack maestralan i ne dobiva dovoljno paznje.
Raziel Fast Travel opcija definitivno mora biti zanemarena.
nevjerojatno sam malo koristio fast travel u ovoj igri, a to je jos jedan pokazatelj koliko je dizajn igre odlican, a okolis dovoljno raznolik i pun zivota i zbivanja da gotvo nema potrebe za fast travelom.
osobno bolje volim igre u kojima pravimo svoga lika, u kojoj lore prica pricu, a ne milijuni izreziranih cutscena i u kojoj imamo slobodu kao u skyrimu.
igru poput witchera3 cu jednom-dva puta preci, sve rjesiti (jer je to moguce i zapravo ne treba vise od 200ak sati, meni nije trebalo), dok cu se skyrimu vratiti ponovo, odluciti se pridruziti drugoj frakciji, napraviti pizdariju u gradu, biti bacen u zatvor, igrati kao neka druga klasa koja jos nisam bio, krenuti potpuno u drugom smjeru nego do sada, izgubiti se, otici na bards college u Solitude City (do sada nisam). ono sto hocu reci je da je skyrim tip igre koji se moze igrati cjeli zivot bas kao sto smo gore napisali. za mene ne postoji bolja igra za ziviti u njoj od skyrima.