Usporedba između PS3 i PS4 verzije (playstation access). Razlika je očita!
Kao šta sam rekao prije. Najvjerojatnije ću nabaviti jer sam na Skyrim potrošio samo 50-ak sati. Ali tek kad padne cijena i kad ne budem imao ništa za igrati.

https://www.youtube.com/watch?v=2_0bj-JLUYw

Ja ga nisam ni odigrao.

Poslano s mobilnog telefona S7

Ma mogu oni čudo od grafike napravit, ak im loading time ostane kao prije . Nadam se da su barem to ubrzali, ako već ne može bez toga. Kad vidim vrata mlade dobijem, znam da me čeka loadanje pol sata i gledanje u Alchemy stol kak se vrti

Ja sam gledao malo gameplaya jučer i nešto mi je bilo čudno kako prolazak kroz vrata uopće više nema loading timea, nego se samo vrata otvore i lik prođe (tj. moguće da se to odvija tijekom te animacije od sekundu-dvije). Ne znam je li to nešto novo, ali ja se ne sjećam da je to ikada bio slučaj u originalu.

Jedva čekam zaigrati.

Ma mogu oni čudo od grafike napravit, ak im loading time ostane kao prije . Nadam se da su barem to ubrzali, ako već ne može bez toga. Kad vidim vrata mlade dobijem, znam da me čeka loadanje pol sata i gledanje u Alchemy stol kak se vrti
Ako se dobro sjećam to se može isključiti, samo ćeš izgubit save na vratima. Bio ja to napravio pa ušao u neki dungeon bio tamo 40 min i naravno ubiju me pa ajd sve ispočetka.

To je mod brijem. Gledao sam na Outside Xbox Top 5 modova i spomenuli su taj mod koji mice loading, barem s gradova. Tako da je frajer sam usao u Whiterun bez ikakvog loadinga.

Sent from my iPad using Tapatalk

Vrata se sada stvarno otvaraju bez učitavanja, barem u pećinama za sad koliko sam vidio. Ovaj lagani zlatni filter osvježio joj je malo izgled. Na Steamu je ludnica oko PC verzije jer su performanse očajne i igra se stalno crasha. Za sada nemam problema s crashanjem, ali kad sam na otvorenom, osjećam kako mi je kamera usporena, sramotno. Jest da sve ove nove stvari zahtijevaju malo jači hardver, ali opet je smiješno, jer, iako se vidi razlika i neke stvari izgledaju ljepše (voda, god raysi, prašina i para te osvjetljenje), i dalje je to više manje vanilla Skyrim s laganim upgradeom, daleko od ikakvih modova.

EDIT: Ipak i dalje ima učitavanja prilikom prolazaka kroz sva vrata osim najmanjih, a nekako imam osjećaj da je to i uvijek bilo tako, samo što sam zaboravio.

Ne znam ljudi ja igram na ultra i zakucano na 60 fpsa. Sve se otvara instant sa minimalnim učitavanjem.
Ali jebiga ja imam gtx 1070 i ssd od samsunga :) Truth to be told i sa time skyrim se nije toliko brzo prije učitavao.
Also nisam crashao niti jednom u 4 sata.

I dalje nikakvi crashevi, 60 fps-a svugdje osim usred šume, kada se vrti oko 45 i 55 (GTX 960). Nije da mi puno smeta, mislim da neću ni smanjivati postavke.

Ne vidim ja neki pomak u grafici, modovi daleko ljepse izgledaju nego ovo. Al ovo je prilagodeno konzolama pa nije ni trebalo ocekivat cudesa.

Ni ne trebas vidjet, ovo je radjeno za konzole a za komp vise sluzi ko kolekcija tj goty izdanje.

Ne vidim ja neki pomak u grafici, modovi daleko ljepse izgledaju nego ovo.
i troše još više resursa :) đaba ti svi modovi kad igraš slideshow

Tu su negdje. Najveća razlika je color filter, voda je također znatno bolja.

https://www.youtube.com/watch?v=mczA3LlUyWo

Ja Skyrim nikad nisam pošteno odigrao osim glavne priče, pa sada guštam kao mage i prolazim kroz questove od College of Winterhold-a. Kad će više najaviti novi TES... 

Ne vidim ja neki pomak u grafici, modovi daleko ljepse izgledaju nego ovo.
i troše još više resursa :) đaba ti svi modovi kad igraš slideshow
A nije istina treba gledat sta stavljas i radi isto ko vanilla, a tri puta ljepse izgleda od ove verzije za konzole

Ne lol. Čim staviš neki ENB sa 4k teksturama igraš slideshow.
Sad ćeš vidit dok modderi 64 bitni skyrim nabriju sa modovima. Više opcija za igrat se

Da lol gledaj sta stavljas od modova. Imao sam jedan ENB prije i imao sam isti fps ko i bez njega, plus miljama je ljepse izgledalo od ovoga.

viper pc vec ima legendary edition s svim dlcima tak da ovo nije ni trebalo doc. Jer ova verzija nist posebno ne izgleda

i sta onda? Sta tebi smeta sta je dosla jos jedna verzija. Uostalom ako vec imas legendary edition dobit ces besplatno novu verziju. Opcije. Sto vise to bolje za igrace.

i sta onda? Sta tebi smeta sta je dosla jos jedna verzija. Uostalom ako vec imas legendary edition dobit ces besplatno novu verziju. Opcije. Sto vise to bolje za igrace.
Upravo to. Ne vidim problem s ovim izdanjem. Igrači na konzolama će dobiti mogućnost za ljepšom i stabilnijom igrom s obzirom da ne mogu modove instalirati na originalnu verziju, a PC vlasnici Legendary Editiona dobivaju besplatan upgrade koji otvara mogućnost većem broju stabilnijih modova. Win win.