Rumori su se pokazali točnim i najavljena je remaster verzija za PS4/X1/PC izlati 28.10.2016
Uključene su sve ekspanzije i bit će modovi.
Baš sam prije dva tjedna prešao Skyrim (PS3) pošto mi je save file bio velik bilo je skoro neigrivo. Ostalo mi je bilo samo par main misija pa sam odlučio preći. Sigurno ću nabaviti remaster jer sam Skyrim igrao malo više od 50 sati a i ekspanzije me zanimaju..Najveći razlog je taj jer je na PS3 stvarno bilo aj bok, i u razmaku od mj dana kupio sam bio Dark Souls/Uncharted 3/Arkham City/Skyrim jednostavno nije bilo vremena.
Za Skyrim dio prebacite na 3
https://www.youtube.com/watch?v=GMCdbukB6t8
Prve slike i meni izgledaju prekrasno.
The Elder Scrolls V: Skyrim
A u pm ! Imam Legendary Edition za PS3 i za PC. Kako stvari stoje morati cu nabaviti i za PS4.
Jesu spomenuli cijenu??
Nisu još. Ma da na nekim stranicama već stoji cijena od 40 funti.
Ovo je za PC najbespotrebnija igra ikada i stvarno ne znam tko bi ovo kupio.
Ako se ne varam, za one koji već imaju Skyrim Legendary Edition ili Skyrim + sve ekspanzije ovo će biti besplatno.
Također, jel se samo meni čini ili je ovo više postao Skyrim: Yellow Edition. Zamijenili su bijelo žutim.
Hvala lijepa. Naigral sam se Skyrima da bi me ljepuskasta grafika privukla natrag. Nedostatke igre ne moze pokriti grafika.
Ovo je za PC najbespotrebnija igra ikada i stvarno ne znam tko bi ovo kupio.
Hvala lijepa. Naigral sam se Skyrima da bi me ljepuskasta grafika privukla natrag. Nedostatke igre ne moze pokriti grafika.dis
Jesan ja jedini koji se razveselija ovon najavon?
Nisi ali ne dam vise od 20$ za ovo.
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
http://m.ign.com/articles/2016/06/13/e3-2016-bethesda-is-working-on-the-elder-scrolls-6
Jos je daleko. Kaj im to znaci? 2018, 2019? Pitaj si boga.
uzet cu ga samo jer sam uzivao u skyrimu preko 400 sati :)
http://m.ign.com/articles/2016/06/13/e3-2016-bethesda-is-working-on-the-elder-scrolls-6nakon fallouta 4 mislim da me tes6 nimalo nebu zanimal
Jos je daleko. Kaj im to znaci? 2018, 2019? Pitaj si boga.
Kao što ekipa kaže, za one koji su igrali na PC-u i uz svu silu modova ovo je krajnje nepotrebno. Bilo bi logično da SE izlazi samo za nove konzole. U principu reizdanje nije loše za one koji nisu ili žele ponovno igrati. Šteta što je TES VI još dosta daleko, ali bi barem to po svemu sudeći trebao biti "pravi" nastavak.
Neka me netko podsjeti čemu ovo izdanje Skyrima za PC?Čujem da se na PC-u mnogima neda zajebavati s modovima il bar ne u mjeri koja bi zgazila Special Edition izdanje.
Nisu svi PC gameri tehnički potkovani kao ti i još 2-3% ljudi.
Ovako se dobije predivno izdanje igre koje je generalno gledano stabilnije od nakrcavanja bezbroj modova i nadanju najboljem.
Ok Bethesda teško da je poznata po besprijekorno tehnički ispoliranim open-world igrama,al za prosječnog PC korisnika je praktičnija opcija od modanja.
Jedini je problem vjerojatno prebrzo remasteriranje igre.
Skytim navodno još uvijek mnogi mnogo igraju,pa bi bilo bolje da su Skyrim remaster ostavili za 2021 i PS5 il nešto,a sad izbacili remaster Obliviona ili remake Morrowinda.
Ali ti graficki Nexus modovi su jednostavni za instalaciju i rade bez bugova. Stvarno ne vidim smisao special editiona za pc.
Kao što ekipa kaže, za one koji su igrali na PC-u i uz svu silu modova ovo je krajnje nepotrebno. Bilo bi logično da SE izlazi samo za nove konzole. U principu reizdanje nije loše za one koji nisu ili žele ponovno igrati. Šteta što je TES VI još dosta daleko, ali bi barem to po svemu sudeći trebao biti "pravi" nastavak.Ja sam ga prošao na PS3 ali sam bio igru posudio i odigrao je nekako brzinski bez da sam dosta sidequestova riješio i nisam odigrao DLC-e. Za mene ovaj remaster je super ali s nekim značajnijim padom cijene na nekoj akciji ispod 200kn.
Ista stvar je i kod mene, odigrao nešto na PS3.
Kasnije skoro kupio Legendary izdanje, nisan jer san se potajno nadao da će izbacit za PS4.
Eto napokon dočekao.
Neka me netko podsjeti čemu ovo izdanje Skyrima za PC?Complete edition sa svim DLCima.
A ako vec imas Legendary ili sve DLC-e dobit ces free ugprade za tih nekoliko grafickih sitnica po defaultu koje ionako mozes modat.
Ovo je vise za konzolase, PC verzija je bonus, najnoviji edition nek se nadje Glavni selling point su DLCi (bome i meni jer ih nisam igrao).