Stavljam sebi da ne zaboravim poslusat kasnije

Jebemu miša malenoga. Ovaj album kupio sam samo zbog ovog dueta, godinu, dvije nakon njegovog izlaska. Ajd duet je prvi na listi CD-a pa se ne mora puno tražit.😁 Morao sam obrisat prašinu sa njega jer nisam ga slušao ohoho godina.😔

Bruce se jadan trudi da ispadne to kak treba ali ne idu mu baš najbolje rock baladice ali na kraju pjesme ulazi u svoj element i tu je poprilično dobar. Sve u svemu dobar duet.

Montserrat Caballe and Bruce Dickinson -Bohemian Rhapsody (album: Friends for life 1997.)

Qrca ne razumijem tekst, a uživam u svakoj riječi.

Kakvi umjetnici.

Raziel

Da si gledal meksičke sapunice ponešto bi i razumio😆

jeben remix, nintendo pederi vratite Star Fox.

Bila neki dan emisija na HRT1 o poznatim glazbenim autorima i bio je Neno Belan. To me podsjetilo kako je izvrstan autor. Malo koja pjesma iz njegovog repertoara a da mi se ne sviđa. Obitelj Belan je baš talentirana. Neno za mjuzu a Igor za igrice. Nisu si ništa u rodu ali fora ovako zbog istog prezimena. 😆

Jedna odlična. Tu je Zorica tako mlada i dobro držeća teta a Neno pored nje izgleda kao neki mladi pastuh i švaler.

Neno Belan i Zorica Kondža -Do posljednjeg daha (pjesma je bila na splitskom festivalu 1994 g. i od strane žirija osvojila je prvu nagradu)

Ovo mi već 2 tjedna ne izlazi iz glave.

Najbolja obrada neke pjesme ikad, bolja mi i od Paisleyevog originala koji je sam po sebi već perfekcija.

"He put that bottle to his head and pulled the trigger"…

Ova Caitlynne Curtis je otkriće samo takvo.

Tak mi paše ovakva lagana mjuza prije ručka od Stevensa.

Shakin' Stevens -A Love Worth Waiting For (album: The Bop Won't Stop 1983.)

Inače ne slušam ovakvu vrstu glazbe, ali zadnjih tjedana si često upalim ovu pjesmu

zontra

Dickinson iz Iron Maidena se fural na tog Halforda iz JP-a. Skidao je njegove pokrete pa i vibrato u glasu.