FFA | Music Station
Videospot za ovu pjesmu snimljen je u ranojutarnjim satima i još u ljetno doba kada su građani ili spavali ili ih je većina bila na godišnjem odmoru negdje na Jadranu.
Zagreb je naoko izgledao nekako pust grad duhova. Dobar videospot koji dočarava Zagreb 80-tih te još bolji rock sentiš. Sonja je uz "Rođen u Zagrebu" najveći hit benda.
ITD band -Sonja (album: Plavi vojnik 1986.)
Nagrade
- 300 od
zontra
- Uređivano
Kad gledam neš tak uhvati me sjeta, nostalgija i melankolija.
Najbolje Josipine godine glazbene karijere. U današnje vrijeme Josipa se vokalno pretvorila u karikaturu i nimalo mi se to ne sviđa kod nje.
Boginja je meni solidan album jer na njemu se nalaze većina omiljenih Josipinih pjesama.
Bogmeć je bila fajn bara u ovom glazbenom videospotu.
Josipa Lisac -Nismo mi bez cilja (album: Boginja 1987.)
Masterpiece…
TITANXIS ITD band -Sonja (album: Plavi vojnik 1986.)
Ovo mi je možda najdraži videospot za neku pjesmu ikada. Svakih par mjeseci si upalim ovaj video. Fantastična pjesma, ali jednostavno bezvremenski spot. Ovaj Zagreb rano ujutro u 80-ima ima baš nešto magično. Čini se kao najbolji grad na svijetu. Nažalost nikad nisam mogao doživjeti Zagreb tad, ali pošto mi je tata svoje tinejđerstvo proveo u 80-ima kroz njegove priče mi se uvijek činilo da su nekako te 80-e bile najljepše doba pa ih tako ja i zamišljam. Život se činio jednostavnan i bezbrižan, zadnja dekada prije ove nevjerojatno brze tehnološke (re)evolucije koja je došla s internetom. Prije par godina sam baš išao prošetati kroz neke od ulica iz spota u rano jutro slušajući pjesmu. Iako je bilo super, opet se nemrem oteti dojmu kako u videu to izgleda još 100 puta bolje.
Stavljam sebi da ne zaboravim poslusat kasnije
Jebemu miša malenoga. Ovaj album kupio sam samo zbog ovog dueta, godinu, dvije nakon njegovog izlaska. Ajd duet je prvi na listi CD-a pa se ne mora puno tražit. Morao sam obrisat prašinu sa njega jer nisam ga slušao ohoho godina.
Bruce se jadan trudi da ispadne to kak treba ali ne idu mu baš najbolje rock baladice ali na kraju pjesme ulazi u svoj element i tu je poprilično dobar. Sve u svemu dobar duet.
Montserrat Caballe and Bruce Dickinson -Bohemian Rhapsody (album: Friends for life 1997.)
- Uređivano
Qrca ne razumijem tekst, a uživam u svakoj riječi.
Kakvi umjetnici.
jeben remix, nintendo pederi vratite Star Fox.
Bila neki dan emisija na HRT1 o poznatim glazbenim autorima i bio je Neno Belan. To me podsjetilo kako je izvrstan autor. Malo koja pjesma iz njegovog repertoara a da mi se ne sviđa. Obitelj Belan je baš talentirana. Neno za mjuzu a Igor za igrice. Nisu si ništa u rodu ali fora ovako zbog istog prezimena.
Jedna odlična. Tu je Zorica tako mlada i dobro držeća teta a Neno pored nje izgleda kao neki mladi pastuh i švaler.
Neno Belan i Zorica Kondža -Do posljednjeg daha (pjesma je bila na splitskom festivalu 1994 g. i od strane žirija osvojila je prvu nagradu)
Kondža vječna baba, al brijem da se jebe ko štuka u rano poslijepodne
- Uređivano
Ovo mi već 2 tjedna ne izlazi iz glave.
Najbolja obrada neke pjesme ikad, bolja mi i od Paisleyevog originala koji je sam po sebi već perfekcija.
"He put that bottle to his head and pulled the trigger"…
Ova Caitlynne Curtis je otkriće samo takvo.
TITANXIS promjenio sam spol
u skladu s trenutnim eventovima