Tzereen Mene trenutno zanima kako si uspio smoć snage za disciplinu oko trčanja i gubitka kila, jer sam ja trenutno baš zapeo u neko govno i ni korak naprijed.
Motivacija je došla iz spoznaje u kolikom kurcu sam se pronašao i daleko si ti od toga. Da nebi krivo shvatio, mislim prvenstveno na broj na vagi, a potom i na svoje prioritete koji su me doveli na milimetar od razvoda.
Pod rizikom da me prijatelj Yakuza opet bocne, stvarno je nenormalno koliko sjedim i radim, i tako već godinama, da me sjebalo fizički, a daleko više psihički, do mjere da sam postao nepodnošljiv doma. Uvijek loše volje. A ruta do Zdenca o kojoj sam ti pričao je prekrasna, žuborenje potoka pored je umirujuće i ne možeš se nego veselit to ponavljat. Odem poslije posla, nekad i rano ujutro kad radim iz doma, a najveći je gušt samo ustat i otić kad me netko raspizdi. Ali postane monotono, pa sam počeo štopat vrijeme, i otud trčanje. Motivira kad na satu vidiš napredak, a još zabavnije je trčat prema dole. Sad sve češće mi se pridruže i prijatelji, bude zajebancija, padne i pivica u prirodi…
Doduše, ja sam dosta priprost. U svemu se držim istog kad vidim da mi to odgovara, ne volim eksperimentirat, pa neće svakom odgovarat. Ali već sam te zvao, možeš samnom kad hoćeš. I bilo tko s foruma tko je iz ZG. Uglavnom, weky je pogodio poantu, nađeš si nešto što je zabavno i nije obaveza samo po sebi. A ti si to i imao sa Sljemenom prije, što se dogodilo?
I da, fasting je imao veliku ulogu da se uopće pokrenem, ali tu ionako mislite da sam totalno pošao u kurac 🤣