• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

Nitko ne voli Bandića, a eto, godinama je gradonačelnik.

Nije da sam iznenađen.

Keks sa čokoladom i slani perec u istom pakiranju.
...
Jebene Švabe. Da su Nacisti pobijedili u WW2 ovakva se sranja ne bi dešavala.

(Pojašnjenje: ovo je Njemački proizvod iz Lidla)

Keks sa čokoladom i slani perec u istom pakiranju.
...
Jebene Švabe. Da su Nacisti pobijedili u WW2 ovakva se sranja ne bi dešavala.

(Pojašnjenje: ovo je Njemački proizvod iz Lidla)
Slatko i slano idu jebeno skupa.
Probaj Dorinu običnu i Vic štapiće u isto vrijeme.
Magija.

Ako slatko i slano idu skupa, zašto me ljudi čudno gledaju kad na kolač s kokosom stavim sol?

Da, slažem se da slatko i slano MOGU ići zajedno, ali u mom slučaju, rijetko koja kombinacija mi odgovara. A mogu jesti svašta... osim maslaca s kikirikijem. Isuse, to je valjda jedina hrana za koju mogu reći da mi je odvratna.

Inače, štapići idu sa gotovo svime, ali ne volim kad ima previše soli na njima. Oni punjeni rijetko budu preslani.
Budem probao ovo što kažeš, thx.

Prije par tjedana me neki drek ukočio taman iznad lijevog kuka, brijem zglob koji spaja nogu i kuk. Na određene pokrete kod hodanja i penjanja po stepenicama, tako me zaboli da zvijezde vidim. Što je najgore, sad su me i križa počela boliti. Jbt, znam da nisam u cvijetu mladosti, ali nisam još toliko star da se ovako raspadam.

Isto što i meni prošli tjedan, tri opcije su otvorene ili blagi išijas ili bubrežni kamenac ili pak upala mišića. U svakom slučaju otiđi kod doktorice opće medicine nek te uputi ortopedu i urologu.

Cimerice ugasile klimu po noci i otvorile prozor, jucer se probudim boli grlo nos zacepljen. Jebala bi im mater al ne vidim ih uopce jer radim cijeli dan. Jos sam se dan prije toga stukla s biciklom jer me scimao mob dok sam vozila i stisla prednju kocnicu i letila ko pticica. Dobro da znam past pa sam zavrsila samo sa hematomom na koljenu i podljevom na bedru. Sad ko gestapo hodam okolo i mjenjam boje.

Uslikaj to. Ozljede su kinda hot. ;)

U šumi ima beskonačno komaraca.

Cimerice ugasile klimu po noci i otvorile prozor, jucer se probudim boli grlo nos zacepljen.
Ništa loše u tome, cimerice su samo energetski i ekološki osviještene.: p

I intelektualno zakinute jer zajedno valjda imaju IQ stolne lampe. Tipa cesljaju se nad opranim sudjem pa dlaka ima po sudju i...zapravo svemu.

I intelektualno zakinute jer zajedno valjda imaju IQ stolne lampe. Tipa cesljaju se nad opranim sudjem pa dlaka ima po sudju i...zapravo svemu.
...zato ja nikad nisam kužio mentalitet amerikanaca koji sa 20 moraju otići od kuće (jer studiraju ne samo u drugom gradu, već u drugoj saveznoj državi), uzeti onaj student loan i naći stan sa ljudima sa isto tako upitnom higijenom i životnim navikama.
Ali eto, barem ti to možeš iskusiti iz prve ruke. :)

Pa nije ni kod nas drugačije, ili si u domu zatvoren u 1 prostoriji s takvom osobom ili si u stanu pa bar imaš sobu za sebe.

Skidam sa torrenta. Jedan seeder, Brazilac. 300 kb/s

I onda mi sine - jebote, Brazilac ima bolji upload nego ja. U kakvoj ja državi živim...

Mozda je neki imucni koji si moze priustiti brzi internet.

Došao na posao i već sam mokar. Sav. I užaren.

Jebem ti ljeto. :(

??

https://www.youtube.com/watch?v=-DqVjTmwPgs

Morao sam ugasiti. Loš remix (ili rimeks, kako General kaže), prvenstveno jer vokal zvuči normalno.

Kakva je ovo blasfemija ????? General do groba !!!!