kauboj kakva nesreća i splet okolnosti. I sve to na kraju da bi se vratio u Zagreb? Što će bit s Meksikom? Nešto privatno ili poslovno?
Btw, znam da se ne može uspoređivat, ali imao sam nešto donekle slično i puno manje zajebano prije dvije godine. Taman ono pred koronu i lockdown firma me pošalje u Bonn. Let prošao super ugodno, sve na vrijeme, Zagreb > Munchen > Koln, na aerodromu sve super glatko, odmah uspijem ući u prvi vlak i eto me za 40 minuta u Bonnu. I hotel je na super lokaciji. Sve super. Idem se prijavit na recepciju, kad mi kaže teta nema me u sistemu, nitko mi nije rezervirao hotel u koji su me uputili.
Zovem šefa, a to je sad već debelo izvan radnog vremena, ne javlja se. Nema veze, platit ću si sam sobu, ali ne, hotel je pun. Odvučem se u prvi hotel do, kod njih cijena neka astronomska, toliko ne dam. U međuvremenu me zove šef nazad, ne zna što je bilo, a nitko mu se ne javlja iz firme tko je odgovoran za te stvari. I sad ja već iziritiran maksimalno odlučim sve odjebat, uzmem taksi, kažem na aerodrom, na mobitelu plaćam prvi let za ZG ali je prekasno za online check-in. To odradim u doslovno zadnju minutu na aerodromu, na securityju me hrpa ljudi propusti, dođem na boarding taman prije zatvaranja i zvoni mi mobitel.
Zove me neka ženskica iz HR, kaže riješila je problem, soba me čeka u onom prvom hotelu. Hvala lijepa, ali ne treba, idem ja doma. U Munchenu me na presjedanju u prolazu pukne onaj buggy, ruka poplavi, poslije mi je šaka tjedan dana bila izvan funkcije. Sletim u ZG poslije 22, platim preskupi taksi do stana, a kako mi je mobitel crkao tamo negdje još na presjedanju, žena uopće nije znala da se vraćam. Vrata zaključana iznutra, kucam, tučem, zvonim, ne otvara. Sigurno je zaspala. Sad je već debelo prošlo 23, što da radim. Ništa ne radi osim šiptara koji prodaje kebabe, odlučim ga zamolit da mi napuni mobitel, prepričam mu sve dok mi reže meso u lepinju, on ljudina odmah izvadi svoj mobitel i kaže zovi. Nikad neću zaboravit ona osjećaj masnoće na uhu. Javi se ona nakon par poziva, vjerojatno je u međuvremenu odpremila ljubavnika i to je moja priča. Otišao ujutro oko 10 od kuće, vratio se u ponoć, kurca nisam napravio osim što sam potrošio 500 eura. Vratili su pare i dobio sam dnevnicu, ali svejedno, najbesmisleniji dan ikad.