doctorfreak um....samsung music je zapravo i widget, zato me zbunjujes s postom
Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada
Bog ti jebo mater i retardiranom DICE-u. Jebena igra (BF V) se odlucila dozivotno ucitavat kad krene mec. Nadjem neka rjesenja problema na netu, onda se pocela dozivotno ucitavat cim sam usao u igru. Sad sam ju izbrisao. I onda bih trebao ponovno skidati 29 milijuna terabajta koliko igra ima. Platio bih samo da EA i DICE propadnu. Nesposobne pizde.
Kada nekom nesto platis unaprijed pa te zavlaci dva tjedna i pravi se da mobiteli ne postoje, kao ni wpp, viber, facebook i instagram, kao ni cinjenica da niti jedno ljudsko bice nije toliko zauzeto da odgovori na poruku jednom u 9 sati. I onda se ja osjecam ko govno jer "gnjavim" jer sam poslala 6 poruka u 24 sata. Zadnji put da placam ista unaprijed. Ja neznam jel tako tesko postivat svoju rijec i tudje vrijeme?
master_x vecina posla je napravljena ali bar da kaze gle ne stignem/nemogu/neda mi se boli me k koji je razlog, necu se naljutit, onda mi donesi sto mi treba i sama cu i gotova prica. A ne mi govorit da ce jucer i cekam ko kreten doma cijeli dan, i onda radio silence do sad, evo jos neznam nista. Da mi ne treba nebi.
Imam svijetlu put, ne sunčam se i čuvam se sunca da ne izgorim, i godinama već nisam izgorila. Ali ove godine sam u zadnjih 10-ak dana 2 puta uspjela izgorjeti, a nisam na moru, nego u Zagrebu. Danas sam uspjela ispeći leđa i ne moram ni pričati kakav je feeling...
Nocna_Mandragora Amater
Icek isustebog... jesi zaspo ili ?
bosscorelli
Nope
Lokacija - Los Angeles, Manhattan plaža
Vrijeme - 12.30h
Temperatura zraka - 39°
Nebo - ozonska rupa iznad LA veličine Teksasa
And that's how I got burned alive
Izgledaš kao sa si imao zaljepljenu fetu pršuta na čelu.
Drito, kao da si kerum, op op
- Uređivano
Icek isuse kriste, odi se provjerit poslje ovog kod dermatologa, ovo je jako opasno, posebno lice. Znaci toliko si ostetio kozu da je tijelo odlucilo u samoprezervaciji odbacit citav sloj epitela koji je doslovno izgorio toliko da je tijelo odlucilo da je mrtvo i da mora van. Ljudi dajte nosite kape i mazite se ako idete na sunce.
Jebote, Oxi je majke mi moje doktor opće prakse. Samo gleda fotografije i piše uputnice. Icek, javi se dermatologu. Fensi, oftalmologu. Tuhy, tebi je i nutricionist dobar, ne treba imati doktorat.
bome icek ovo je bas opasno bilo. zena i ja smo 2018. bili tjedan dana u spanjolskoj i bas je nekako vrelo bilo u tom periodu 35-36 stupnjeva i cim smo izasli iz busa nismo mogli da ne komentiramo britanske i ruske turiste koji su redom ovako kao i icek izgledali. pametni hrvat ode lijepo do drogerije i kupi si faktor 40. kao i sto treba nanijeli si mi taj nas faktor 40 na tijelo nekoliko puta u danu i navecer skontam da me pocelo svrbiti sve, zena kaze da i nju pocinje boliti. pogledam bocu, jebeni faktor zastite 10, valjda je netko ostavio tu jednu bocu na polici i nas dvoje idiota nismo cijeli dan skuzili da gotovo nikakvu zastitu nismo imali. karma.