• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

doctorfreak um....samsung music je zapravo i widget, zato me zbunjujes s postom 😄

14 dana kasnije

Bog ti jebo mater i retardiranom DICE-u. Jebena igra (BF V) se odlucila dozivotno ucitavat kad krene mec. Nadjem neka rjesenja problema na netu, onda se pocela dozivotno ucitavat cim sam usao u igru. Sad sam ju izbrisao. I onda bih trebao ponovno skidati 29 milijuna terabajta koliko igra ima. Platio bih samo da EA i DICE propadnu. Nesposobne pizde.

zontra Mogao si odigrati SP na hard, to ti je nekih 5 zlatnih trofeja.🤣

mjesec kasnije

Kada nekom nesto platis unaprijed pa te zavlaci dva tjedna i pravi se da mobiteli ne postoje, kao ni wpp, viber, facebook i instagram, kao ni cinjenica da niti jedno ljudsko bice nije toliko zauzeto da odgovori na poruku jednom u 9 sati. I onda se ja osjecam ko govno jer "gnjavim" jer sam poslala 6 poruka u 24 sata. Zadnji put da placam ista unaprijed. Ja neznam jel tako tesko postivat svoju rijec i tudje vrijeme?

oxi E sad da napišem kome možda riskiram i ban.Al eto bit ću kulturan pa neću u detalje.Uglavnom nikada nikome lovu unaprijed,nit na bankovni račun nit uživo prije nego se vidi šta se kupuje.

master_x vecina posla je napravljena ali bar da kaze gle ne stignem/nemogu/neda mi se boli me k koji je razlog, necu se naljutit, onda mi donesi sto mi treba i sama cu i gotova prica. A ne mi govorit da ce jucer i cekam ko kreten doma cijeli dan, i onda radio silence do sad, evo jos neznam nista. Da mi ne treba nebi.

Imam svijetlu put, ne sunčam se i čuvam se sunca da ne izgorim, i godinama već nisam izgorila. Ali ove godine sam u zadnjih 10-ak dana 2 puta uspjela izgorjeti, a nisam na moru, nego u Zagrebu. Danas sam uspjela ispeći leđa i ne moram ni pričati kakav je feeling... 😬

Nocna_Mandragora Amater

🤣
          🤣
          1 / 2
          Meni je danas peta obljetnica samozapaljenja Tri sata na suncu uz more i opekline drugog stupnja uz predivan smrad izgorenih dlaka i mesa. Kožu sam jedno tri puta presvukao.

oxi Amaterske slike 👀 Stavio bi svoje ali me je sram 🤣 Fuck it, slike face mogu stavit 😂

bosscorelli
              Nope 😂
              Lokacija - Los Angeles, Manhattan plaža
              Vrijeme - 12.30h
              Temperatura zraka - 39°
              Nebo - ozonska rupa iznad LA veličine Teksasa

And that's how I got burned alive 😂

Izgledaš kao sa si imao zaljepljenu fetu pršuta na čelu.

Icek isuse kriste, odi se provjerit poslje ovog kod dermatologa, ovo je jako opasno, posebno lice. Znaci toliko si ostetio kozu da je tijelo odlucilo u samoprezervaciji odbacit citav sloj epitela koji je doslovno izgorio toliko da je tijelo odlucilo da je mrtvo i da mora van. Ljudi dajte nosite kape i mazite se ako idete na sunce.

oxi Meni je cijelo tijelo bilo izgoreno, opekline drugog stupnja. Moj rak kože je dobio rak kože

🤣
                😂
                1 / 2
                No osim malih trauma i ožiljaka na nogama, posljedica srećom nema. Boh čuva djecu pijance i budale. Pijanac srećom nisam

Jebote, Oxi je majke mi moje doktor opće prakse. Samo gleda fotografije i piše uputnice. Icek, javi se dermatologu. Fensi, oftalmologu. Tuhy, tebi je i nutricionist dobar, ne treba imati doktorat.

bome icek ovo je bas opasno bilo. zena i ja smo 2018. bili tjedan dana u spanjolskoj i bas je nekako vrelo bilo u tom periodu 35-36 stupnjeva i cim smo izasli iz busa nismo mogli da ne komentiramo britanske i ruske turiste koji su redom ovako kao i icek izgledali. pametni hrvat ode lijepo do drogerije i kupi si faktor 40. kao i sto treba nanijeli si mi taj nas faktor 40 na tijelo nekoliko puta u danu i navecer skontam da me pocelo svrbiti sve, zena kaze da i nju pocinje boliti. pogledam bocu, jebeni faktor zastite 10, valjda je netko ostavio tu jednu bocu na polici i nas dvoje idiota nismo cijeli dan skuzili da gotovo nikakvu zastitu nismo imali. karma.