• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

Shooter a na gume bi trebao opcenito vise paziti, to sto su prosle godine prosle tehnicki nije nikakvo mjerilo jer u hrvatskoj je tehnicki poprilicno smijesan kad ga usporedim s ovim supcima u njemackoj.

nije samo do sigurnosti tebe samog vec ces jednom proklizati s losom gumom i eventualno nekog ubiti.

Gume su jedina komponenta koja povezuje vozilo s cestom, a opet, svi tu manje vise stedimo kako mozemo. Umjesto da bude obrnuto

5 dana kasnije

Kupila novi radni stol decku za rodjendan, slazem ga vec 3 sata, ima viskova ali boli me kurac glavno da stoji, gdje nece vida jebo mu pas mater cavlima cu. upute su necitljive stavljaju neke retardirane kuteve gdje gubim vrijeme bezveze okretajuc stranice da skuzim sto je pisac htio reci, vruce mi je i mrzim sve, jos moram ladice al necu stic prije nego dodje s posla. Ima da mi kupi novi list za pilu za rodjendan. Ne, ne jednu nego dvije i to one skupe.

Edit: glupa kacavida mi preskace i jer sam cekicem nabijala po glupoj vidi probila sam vanjsku stranicu ali kao ne vidi se. Ladice mi zapinju jer nije htjelo dovoljno se zasarafit jer MI GLUPA KACAVIDA PRESKACE isuse razbit cu sve

Sinoć sam se pijan zabio u vrata od ormara i otkinuo ih. Prekrasno.

Heat imam ti ja viska tipla, cavala i vida ako treba.

oxi I can feel your pain.
      U zadnjih 10 dana sastavio TV “klupu”, ormar za obuću i kompletnu kuhinju (cca jedno 10-ak elemenata).
      Dosta mi je šarafa i loših uputa za 3 života.

Deadwalker jesi lud ti, pa sta si toliki sadomazohist da kuhinju ides sam sastavljat, ja sam platila 200 kuna da mi ju sastave kad sam uzimala u trecem mjesecu kuhinju jer sam znala da cu izgubit 5 godina zivota od bijesa, i posvadit se sa svima oko mene.

Vas dva sastavljača namještaja upravo...

Giphy - Spider-Man Reaction GIF

Poanta priče je da je Deadwalker pička, a ti drama queen.

weky no, ne moraš biti ljubomoran. Odigramo nekoliko Fortnite mečeva, objasnim ti usput osnove ovakvih zanatskih radova invented by IKEA.

oxi nazivcira se čovjek, no realno to je samo beta test prije izgradnje nove kuće. I dobar način kako isključiti mozak na godišnjem

🙂
            🙂
            1 / 2
            I iimao sam pomoć ofkors, ja sam samo odradio pripremu

Zadnjih dana je takav pritisak u zraku da mi zabijanje glavom u centralni stup stana izgleda kao iznimno realna i privlačna opcija. Premještam se sa stolice na kauč i krevet, jer od glavobolje ne mogu apsolutno ništa.

Deadwalker Ikea namještaj da ti ispadne iz kutije pod pravim kutem, postoji 80% šanse da se sam sastavi.

weky Složio sam dosta toga iz Ikee i nikada greške. Upute jednostavne, uvijek sve na broju i nije komplicirano za složiti.

Amaterčine.Niste vi nikad montirali namještaj iz Lesnine.To kad ideš montirat moraš najprije pazit kako izvaditi djelove elemenata iz kartona a da se ne raspadnu.

Istina, Lesnina je najgora. Krv sam pišao kada sam sastavljao ormar gdje su kompletne ikea size upute sveli na dvije A4 stranice.
                Inače Weky dobro kaže - IKEA namještaj se slaže sam od sebe. Prima je kvalitetnija u zadnje vrijeme, no također je muka to sastavljati.

Deadwalker I iimao sam pomoć ofkors, ja sam samo odradio pripremu

Imala sam i ja pomoc i napravila pripremu, znas kako pomognu dva praksitena kad si ih pripremis.

Danas me komarac ugrize u super konzumu. Da, u jebenom SUPER KONZUMU.

Nisam znao da je Privlaka tolika prčija od mjesta. Nadam se da nije nitko iz Privlake i da se neće naljutiti. 😁 Prošle godine bio na moru u Sv. Filipu i Jakovu i oduševio se, pa pomislih da je oko Zadra sve med i mlijeko, kad ono ovdje dobih kiselo mlijeko. Plaže loše, sadržaja 0%. Na plažama nema doslovno ništa. Čudno. Privlaka je najkomunistickije mjesto s natpisom NDH svako par metara. Čudno mjesto jako.

Dobro je Flip, bio sam zabrinut da si spizdio sve novce na SeX, ali čini se da je ostalo nešto i za more. #imasemozese