• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

Miro Miro mijenjao posao…kad dođe dan da moraš molit za povecanje place to je zapravo dan da trazis novi posao.

Ako te to tješi evo ja sam neki dan dao službeno otkaz i idem u firmu za manje pare…nakon 10 godina robije..

Nedajte se hebat…nije vrijedno tih para..a za 700-1000e bude uvijek posla.

doctorfreak

A iskreno od 60 radnika ja san među 6 koji imamo ok place prema njihovim ali lose ako pogledas na druga mista sto rade iste stvari. Ali ja isto tako ne podnosim nepravdu i ja isto tako nemogu mucati. Taj moj jezik me uvik kosta ali ja drugacije nemogu.

Jedan san od onih koji se najvise izlozio u ovome svemu ali kazem nemogu mucati kad vidin sto gube rade iza leđa ljudima. Kad jedan šef ide pokazati poruku iz whats up grupe i radi toga lik dobije opomenu pred otkaz. I da sutra ja dobijen otkaz mogu doci di god ocu nemoran glavu okretati i sakrivati se.

I tocno sad razumin one koji su govorili ajme onome di kinez dode za vlasnika

Miro Ma zajebi ti to sve, brod koji tone i kapetan ce zavrsit u vodi.

Ja sam bio voditelj s najvecom placom pa sam svejedno otisao…i na kraju mi je nudio brutalno povecanje place…ali nema sanse…

Zdravlje je na prvom mjestu…i jebes placu ako su uvjeti losi, ljudi nezadovoljni i hodas s grcem u zelucu na posao.

Miro Taj moj jezik me uvik kosta ali ja drugacije nemogu.

Neka. Imas kicmu. To vrijedi puno.

Imao sam jednu raspravu s jednim starijim nijemcem prije desetak godina, malo smo pricali o strajkanju, meni je bilo pomalo paradoksalno da ljudi koji dobro zaradjuju strajkaju no objasnio mi je da ako strajkas kad je vec lose onda si u startu izgubio jer bit strajka je da odrzis dobar standard. Ako cekas dugo onda se dovedes u situaciju da je strajk pa gotovo i uzaludan. Kako vec nekoliko godina radim u drzavnoj firmi gdje su strajkovi bas cesti jer se radi pritisak na drzavu da ponudi sto bolje uvjete u tarifnom ugovoru i onda strajkam i ja barem jedan dan svake dvije godine.

U Hrvatskoj je nazalost strajk samo kad je voda dosla do grla, nadam se da ce se ta kultura jednog dana promjeniti.

14 dana kasnije

Da li ima netko iskustva da mu je netko od susjeda pozvao murju radi glasnog slušanja glazbe?

Znači, jučer se skupilo nas par susjeda u garaži na druženju i slušali uz to glazbu. Jebiga, vrijeme proletilo i oko pol 3 ujutro dolaze 2 murjaka sa stišamo glazbu kaj smo i napravili. S obzirom da nikad nisam imao takvih iskustava jel to bilo kao upozorenje ili će me još jebat naknadno s nečim?

Uzeli su podatke, nisu tražili osobnu. Kaj je najgore ne znam ni tko ih je zvao jer se nitko nije došao žaliti da se stišamo, pogotovo jer su susjedi iz okolnih kuća bili na druženju 😂

Picek

Nemaš problema, samo su došli provjeriti i upozoriti, s obzirom da naknadno nisu zvani opet nece biti nikakva kazna.

StarFox_N to je i meni palo na pamet iako imamo u susjedstvu debila kojeg smo zvali na pivo ne znam koliko puta i niš 😂

Picek

Desilo nam se prošlo ljeto kod rođaka. Došla dva policajca, zamolila da stišamo, zvala rođaka van i napravili zapisnik. Nisu ga kontaktirali nakon toga. Ne vjerujem da ćete imat ikakvih problema ako se nije ponovilo istu noć.

mjesec kasnije

Golubovi mi opet zasrali stol, stolicu i prčkali po kompu:

Pa ti luftaj sobu dok ručaš.

@chono i @prayer kukaju za Sony, dok su golubovi glavna prijetnja IT sigurnosti.

8 dana kasnije

Joj sto volim Hrvatsku postu i Paket24. Jedina garancija u njihovoj usluzi je da te jebu u mozak koliko su nesposobni.

Narucen paket iz Njemacke u vrijednosti ~100 eura. Paket u roku od dva dana DHL-om dode do Hrvatske. Od 27. travnja on stoji kod njih i pise da je otremljen u unutarnji promet. Preko dva tjedna. Danas mi je vec dopizdilo pa sam ih zvao, samo da bi mi rekli da je u roku od 10 minuta nakon sto je paket zaprimljen 27. ujedno i poslan natrag posiljatelju. Naravno, razlog ne mogu znati jer paket nije dosao do mene, samo posiljatelj to moze traziti.

Tako da se sada idem natezati preko maila da barem dobijem novce natrag, kad je dobiti paket od ove beskorisne sluzbe nemoguca misija.

yakuza_stinger je promijenio naslov Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Fico nije dobio paket iz Njemačke, haha.

Fico Od privatne osobe si naručio? Ima povijest pozitivnih prodaja i tako to?

Zero Provjereni web shop, narucivao vec vise puta, sve u najboljem redu. Ovo je do HP-a zajeb sto se informacija tice, a jedino posiljatelj moze traziti razlog zasto je posiljka vracena.

Kontaktirao njih da vidim je li posiljka uopce stigla natrag i kontaktirao sam HP da mi pismeno potvrde da je posiljka poslana natrag, jer na trackingu ne pise da je vraceno.

Fico ne bih se cudio da je neko govno u HP ostavilo paket sebi.

Fico a jedino posiljatelj moze traziti razlog zasto je posiljka vracena.

tako sam morao i ja kada sam preko DHL-a slao paket u vrijednosti od 500€

primatlj ga nikada nije dobio i onda sam slao mail DHL-u. unutra slike sa ebay i kroz par dana dobio lovu na racun, a posiljku je neki smrad garant za sebe zadrzao.

maverick Pa prvotno sam si i ja isto mislio, ali s druge strane, sumnjam da znaju sta je uopce DnD da bi se pocastili takvim necim. Bilo je Provjereno kad su saznali da unutar HP-a imaju "aukciju" gdje tako posiljke slucajno "nestanu" pa se medusobno podijele.

Kako god, epilog ce se dobiti jer sam tvrdoglav do boli. I onda su jos HAKOM-u pisati prituzbu kad dobijem pismeno potvrdu da je vraceno jer im stranica ne prikazuje konkretno stanje i direktno utjece na sanse da dobijem povrat novca.

Fico epilog ce se dobiti jer sam tvrdoglav do boli

pa naravno! sto bi se odrekao svojih novaca zbog tudje nesposobnosti ili zlobe?!

Fico jer im stranica ne prikazuje konkretno stanje i direktno utjece na sanse da dobijem povrat novca.

da, to mozda moze biti problem. medjutim cak i ako je tako, opet vjerujem da ces ti dobiti svoje novce dokle god ne pise da je paket dostavljen primatelju.

ja bas dosta kupujem preko ebay i online shoppova opcenito i sto se toga tice kada god je bilo problema, uspilo se nasrecu razrijesiti. je da zna potrajati i da iziskuje nekad mnogo zivaca, ali samo treba biti uporan i ne odustajati.