Ne radi mi MK11 Ultimate za ps5 disk, kupio ga prije 2 mj a tek sad otvorio...se to moze vratit?
Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada
Ma je ziher.
Ne radi mi penis. Nisam ga koristio 2 godine i sad šteka. Mogu ga reklamirat?
Tzereen hahah a ono nema ostecanje nikakvih pa sam imo nade
Tzereen Ovaj iz engleske dobio za 240 jbt led, aj vidit cu ovdje je steelbook u pitanju
DarkPunisher al šalu na stranu.
Kao kolekcionaru, žao mi je kaj ti je riknuo. To je jedna od negativnih stvari fizikalije.
Al trebalo bi se moć reklamirat.
Meni su donjeli poneku igru kaj nije radila, proslijedili smo kolegi na servis.
Ak on dolje utvrdi da stvarno ne radi (a disk je u oke stanju, neizgreban i neoštećen), mislim da se izda odobrenje za novu.
S obzirom na pomoć i savjet, proslijedi mi Steelbook.
Hvala
Tzereen Ima smisla ovi kupit ak nemam jos ps5 a na ps4 sam razvalio igru xD
- Uređivano
doctorfreak ima, ima. To ti je onda zalog za budućnost! Korak ka nabavci Petice
- Uređivano
Imam samsung s10, i danas sam shvatila da su makli i widget za music player, i opciju slusanja svoje skinute glazbe ako nemas upaljen internet i to od novog updatea sad prije koji tjedan. Tko god je to napravio svaka mu cast, nadam se da ce imat svijetlu i dugu karijeru u samsungu.
- Uređivano
oxi
Skini si Samsung music ili još bolje Poweramp.
EDIT: Poweramp je drevan. Ima boljih sada, ali zguglaj best android music players.
Tzereen nisam znala
wooddiebone cak i da je najdrevniji, samo da svira muziku
oxi Ma pusti widget..skini samsung music...radi vec godinama...na svim twlefonima...online offline svejedno..
- Uređivano
doctorfreak widget je naziv za program koje mozes stavit na ekran tipa search bar ili vrijeme da ti visi na ekranu
oxi Ma neznam ti ja kaj je widget ..
Koristi normalan program i bok...za tvoje dobro
Ja koristim Poweramp i Gonemad. Oba jednostavni i intuitivni.
doctorfreak um....samsung music je zapravo i widget, zato me zbunjujes s postom
Bog ti jebo mater i retardiranom DICE-u. Jebena igra (BF V) se odlucila dozivotno ucitavat kad krene mec. Nadjem neka rjesenja problema na netu, onda se pocela dozivotno ucitavat cim sam usao u igru. Sad sam ju izbrisao. I onda bih trebao ponovno skidati 29 milijuna terabajta koliko igra ima. Platio bih samo da EA i DICE propadnu. Nesposobne pizde.