• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

chono postale su simbol terora

Možda sam ja otupila na maske jer radim u medicini, ali nazvat maske simbolom terora, evo od nekoga tko je radio u bolnici u vrijeme onog kaosa, gdje su nas ljudi napadali ne samo verbalno, nego i fizički svaki dan, svaka bijela kuta je bila kriva za sve. Jest da nisam okusila što su doktori i jadne sestre prolazile jer sam bila na dijagnostici, ali mjere su svima bile iste. Nitko ne želi nosit maske, pitajte svog kirurga jel obliže znoj i kondenzaciju koji mu kapa u usta ili napući usne pa se znoj upije u masku i koje mu je draže ili ima treću metodu. Nitko ne želi nosit to sranje, ali nisam nikad čula da nitko od kolega naziva pravilo nošenja maske terorom, iako ih nose svaki dan godinama.

Edit: i btw molim vas nemojte se iskaljivat na osoblju, primarijusi i direktori su ti koji diktiraju sve, ako se nekoga uhvati da ide kontra njih i mimo njihovog, garantirano je da taj nikad više neće radit u struci u ovoj državi.

Znam da nije fer i da si htio vjerovatno zatuć sve doktore i sestre tamo sa tupim kolcem kad si imao tu situaciju @chono , ali doslovno ja sam dobila trajnu opomenu u registru koji vide svi budući poslodavci, da sam prekršila uvjete sigurnosti i ugrozila sve ljude u zgradi za vrijeme korone, jer sam pustila majku sa djetetom kat koji je samo za zaposlenike da presvuče dijete u miru jer nije mogla presvuć bebu od 4 mjeseca u wc-u na zapišanoj daski u wc-u za pacjente.

chono malo dramatiziraš. Žao je i meni što si kroz to prolazio, ali teror bi bio da si nekoga u toj istoj bolnici zarazio i da je umro. Ili još gore, da se nešto dogodilo tvojem malom, da ga je itko zarazio dok je još bio bez imuniteta. Karantene su postojale s razlogom i puno prije korone i postojat će i puno nakon korone. Svaki dan se rađaju djeca koje roditelji ne vide prvi dan ili po pola godine. Bilo ti ga je žao gledat kroz prozor, ali nije to teror.

Nisam se previše svađao s vama oko svega toga kao što je @Fico pokušavao, ali fakat mi je muka od svih koji su cendrali samo zato što su imali sreće da oni osobno nisu stupili u kontakt s koronom pa su imali takvu slobodu da misle kako je to sve izmišljeno i glupo.

Meni je osobno neko umro od korone tak da nemam previše razumijevanja za one koje cendraju ili misle da je sve skupa bilo izmišljeno.

Fenix tebi nije, meni je. To je bio samo klimaks svega, naveo sam najbitnije. Da, bilo bi teror u pravom smislu rijeci da me nisu pustili ili da nisam izbjegao punktove i da se nesto dogodilo zeni i djetetu, jer sam morao voziti 60km u jednom smjeru u bolnicu da dobije infuziju (u tom periodu jedini izvor "hrane" i tekucine za nju), jer zamisli, hitna to nije htjela napraviti. Karantena = teror, tu se slazemo

25 dana kasnije

Evi baš sam se cuo sa @milicevic87 em putuje i dalje po prekrsanim lokacijama ali ga jebe nesto mobitel pa je poslao meni sliku da stavim di je trenutno.

Lokacija prekrasna cak i poznato izgleda kad se malo zagledas, @Picek tu voli trcati a @Tzereen obozava ovaj sklad prirode i kuca. @Fenix je trazio neke ideje za setnje pa evo i njemu nesto za viditi.

I hvala jos jednom @milicevic87 u na prekrasnim slikama

5 dana kasnije

Zero

Nešto me jučer užasno naživciralo, pa si nakon duže vremena uzeo Lays da malo uživam (od paprike je odličan) i skužim koliko su pakiranja manja nego prije, a cijene valjda i veće. To me onda toliko još dodatno iživciralo, da sam morao nekoga poslat u kurac. Danas je u redu, ne zamjerim im više, štoviše, opet ću vjerojatno kroz par tjedana uzeti jedno pakiranje Ha-Ha-Ha

Eto, ubacim malo reklame na forum i život je odmah ljepši.

Od ponedjeljka imam takvu bol u donjem dijelu leđa (križima) da tak nešto nisam osjetio nikad. Ležim doma, jedva da se mogu pomaknut, užas. Od toga da sam u nedjelju trčao polumaraton u Ljubljani i bilo je sve ok do toga da sam dan-dva iza invalid, katastrofa. Znalo me već uhvatit, ali nikad ovako jako 😡

Još je gore kad te uhvati išijas, upala živca koja ide od kičme na nogu…nemereš ni ležat mirno od bolova nego se stalno namještaš bez uspjeha. Kad ulove križa barem ne boli dok mirno ležiš, barem meni.

Rekao bi da si otšao u drugi ekstrem koji tijelo više ne može pratit. Odnosno lagano se uništavaš.

Picek

Ista stvar prošle godine (osim što ja nisam trčal maraton 😆).

2 dana praktički nepokretan u krevetu, sve skupa dobio 6 injekcija. Pomakneš se centimetar i imaš osjećaj da ti netko s nožem roštilja po kičmi.

Kompletno je prošlo nakon tjedan dana, al ona 2 dana ne bih poželjel nikom.

Znam kak ti je… injekcija da ti pomogne, pod muss.

yakuza_stinger ma nije do toga jer se ne sijecam kad sam toliko odmarao kao zadnja 2-3 tjedna. Osim utrke sam imao tjedno dva kratka treninga trcanja, bez ikakvih drugih treninga tako da nije to. Zadnji put kad me uhvatilo prije cca godinu i pol (u manjem intenzitetu) nisam trenirao uopce, bio sam na godisnjem i samo odmarao.

@Tuhy da, prođe brzo, ali 2-3 dana je rikavanje. Popijem Nalgesin, ne idem na injekciju jer sam doma i ne mičem se, osim na zahod. Ak sam dovoljno lud da trčim polumaratone onda sam i lud da ovo istrpim bez injekcije i idemo dalje. Jedino mrzim taj osjećaj nemoći da si nemrem dupe obrisat kak spada.

Picek

Meni je doktorica došla doma dvaput jer ni uz najbolju volju nisam mogo iz kreveta.

Prvi dan sam se kretal uz bolove. Ono, išlo je, makar s mukom.

Drugi dan sam otišo ujutro na Wc, počel se vraćat po stepenicama u sobi i doslovno osjetil kak se pogoršava. Legnul se, probal ustat poslije i jednostavno nije išlo dok nije došla doktorica i spičila mi injekciju.

Po meni nema smisla da trpiš ako injekcija može pomoć.

Tuhy danas mi je već 2., ako uzmemo u obzir i dio ponedjeljka, 3.dan tako da bi od sutra trebalo biti bolje. Ako neće, onda se možda i odlučim na pikanje 😠

Picek

Lomis sebe bez injekcije a nema potribe. Mene je uvatilo prije par godina i na kraju hitna po mene dosla jer se nisan moga maknuti 2 dana san lezao u bolnici. Treci dan su mi dali 2 injekcije da uspijen doci doma. 40 dana san bio na bolovanju nesto najgore sto san dozivija od boli do nemoci. Kad ti prode obavi magnetsku da vidis imas li diskus h. Ako imas da vidis sto raditi a sto ne da ti se ne ponovi.

Dobio sam bio i neke vjezbe koje izgledaju glupo ali su pomogle.

A evo i jedna zanimljvost dobio sam neke tablete skudeksa koje je zena morala potpisati jer mogu izazvati ovisnost i dobio sam bio normabel i sad kad san dosa doma iz bolnice popijem jedno i drugo i isao se seksati sa zenom znaci kurac ne pada sat vremena a ja svrsiti nemogu stari moj sutra isto dok nisan skuzio do cega je. Nikad vise. Aj da iman ljubavnicu aj da san tek nasa curu ili da san isa na kurbe ok ali ej doma sa zenom preko sat vremena nece ici.

Gdje se mogu te tablete nabaviti, pitam za frenda hehe

Miro baš je šogi saznao prije tri mjeseca da ima diskus herniju jer ga je presjeklo u gymu nakon mrtvog dizanja. Mene nije presjeklo nego je krenulo lagano i pojačavalo. S tim da nije prvi puta, no pojavljuje se rijetko. Zadnji put prije godinu i pol sam čak trčao s tim pod brufenom i poslije je prošlo, kao da mi je trčanje pomoglo, a ne odmoglo.

Al bi bilo pametno snimiti to da znam kaj je.