chono postale su simbol terora
Možda sam ja otupila na maske jer radim u medicini, ali nazvat maske simbolom terora, evo od nekoga tko je radio u bolnici u vrijeme onog kaosa, gdje su nas ljudi napadali ne samo verbalno, nego i fizički svaki dan, svaka bijela kuta je bila kriva za sve. Jest da nisam okusila što su doktori i jadne sestre prolazile jer sam bila na dijagnostici, ali mjere su svima bile iste. Nitko ne želi nosit maske, pitajte svog kirurga jel obliže znoj i kondenzaciju koji mu kapa u usta ili napući usne pa se znoj upije u masku i koje mu je draže ili ima treću metodu. Nitko ne želi nosit to sranje, ali nisam nikad čula da nitko od kolega naziva pravilo nošenja maske terorom, iako ih nose svaki dan godinama.
Edit: i btw molim vas nemojte se iskaljivat na osoblju, primarijusi i direktori su ti koji diktiraju sve, ako se nekoga uhvati da ide kontra njih i mimo njihovog, garantirano je da taj nikad više neće radit u struci u ovoj državi.
Znam da nije fer i da si htio vjerovatno zatuć sve doktore i sestre tamo sa tupim kolcem kad si imao tu situaciju @chono , ali doslovno ja sam dobila trajnu opomenu u registru koji vide svi budući poslodavci, da sam prekršila uvjete sigurnosti i ugrozila sve ljude u zgradi za vrijeme korone, jer sam pustila majku sa djetetom kat koji je samo za zaposlenike da presvuče dijete u miru jer nije mogla presvuć bebu od 4 mjeseca u wc-u na zapišanoj daski u wc-u za pacjente.