Bo'me je danas oko 6 već bilo osjetno toplo.
Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada
Update drame s kompom - ipak (sve) zasad radi, osim jednog mrežnog porta koji je izgleda jedini stradao.
Vraćam se iz Nizozemske u vukojebinu gdje te policija hapsi za jednu rolu, gdje nema živih modela u izlogu, gdje te konobarica čudno gleda kada hoćeš platiti kavu mobitelom i gdje Amstel i Heineken nemaju okus.
Tuga beskrajna.
Htio sam pitat kaj ekipa fakat ima žive modele u izlozima i onda sam skužio da je Nizozemska u pitanju i o čemu zapravo pričaš.
... i gdje Amstel i Heineken nemaju okus.
Tuga beskrajna.
Ispravak netočnog navoda. Imaju okus, ali bolje ne ulaziti u raspravu po čemu imaju okus. :)
Jednu od mojih mačaka ugrizlo nešto i natekla joj glava k'o balon. Odnesem ju veterinaru, treba antibiotik dobiti. Ja idiot zaboravio da antibiotik boli mačke ko vraga sveta voda i ne držim ju čvrsto. A ta mačka je baby demon od mačke, šamara jebene vučjake k'o male kujice. Kad joj je sprašila inekciju, a bol krenula, demon se probudio. Dok sam se sjetio da je moram čvrsto držati već mi je od ruku napravila špagete i sažvakala palac. Zubom probila nokat do mesa, prst izbušen k'o jebena djevica. Sve zvijezde vidio, krvi posvuda, veterinarka problijedila i ostala u šoku kakvog sam demona donio. Pobjegla u box i tamo se zvijer potukla sama sa sobom, tresao se box, a dlake letile kao da je bomba pala u kokošinjac. Sutra kod doktorice na cjepljenje, jer odnjeh faking demona pregledat, yaay.
- Uređivano
Jesus to stvarno zvuči ko demon. Creepypasta materijal. Još uvijek se znam neugodno prisjetiti kad sam svog mačka htio pogladiti dok je još bio napet od borbe s drugim mačkom uljezom pa mi je skočio na ruku i izrezbario ju. Dva tjedna me bilo sram bilo gdje ići s toliko ogrebotina
Također sam morao drugi dan kod doktorice i dala mi neke antibiotike, zab sam koje.
- Uređivano
Mene najviše sasralo što su joj oči bile izbezumljeno izbečene k'o čep od kole, a dok mi je žvakala prst je proizvodila zvukove kao da samog sotonu žvače. Dođe ti da se zamisliš kakvog monstruma imam doma Inače su mi sve mačke fkt iznimno pitome i odgojene, valjda ta nagla oštra bol od antibiotika probudi ono najgore u njima.
yeah. više ti ne dolazim u goste. Znao sam da me čudno gledaju pizda im materina!
Jao znam što misliš, tako nekako je i moj izgledao kad me napao, doduše vjerojatno ne tako bijesno kao tvoj
fensisuperstar Ma čudno su te gledale jer te ne poznaju, drugi treči put kad dođeš ti se već maze i daju se u ruke. Ali ova je kučka samo takva. Ne mogu ni tipkat na mob, ni igrat na plejci, ni na mobu ni ništa. Srećom pa mi ne treba palac za tipkanje
E jebiga, mačku uvijek čvrsto držat kad je kod veterinara.
- Uređivano
Icek Moj Slavko se jednom zaletio i ugrizo me za petu, do krvi. Pobjeglo đubre, nisam ga uspio pogoditi šlapom. A gađao sam headshot. Probam još dvaput, svaki put se izmakne. Nakon što sam ga stjerao u ćošak, počeo je režati poput sotone da sam se usro. Osjetio je da mu je život ugrožen, dobro je osjetio. Sad smo si dobri ali svako malo dobije po nosu zbog tih svojih napada i sačekuša.
Slavko
Pozira ko gospodin
I tako, Google services are down worldwide i ne mogu se ulogirati u svoj Google Drive, ne mogu raditi, ne mogu ništa. Da ti jebem Google da ti ga jebem.
Icek pričaj mi, srećom dokumente držim na Dropboxu pa mogu barem nešto.
Meni sve radi kako treba na mobu.
Previše ovisite o oblaku očito. Inače, za onu kvotu besplatnih 15 GB koju sam spominjao za Googleove servise ima i jedan reminder - ako do 1.lipnja na Google Photos uploadate više od 15 GB fotografija (zasad još nema ograničenja za fotke u visokoj kvaliteti), Google upozorava da će možda dio i obrisati.
Vidio nedavno na Bugu vijest, pa eto, da se zna.