• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

Zero a ja na dodatak željeza sljedeća 2 mj.

imaš kod cigića kolko oš!

oxi Dakle cijena 2020:

S tim da je ovo 172 KUNE a ne eura.

Cijena 2024:

Koliko ja vidim da je 172 eura, sad je jeftinije

Malo su mi čudne navedene cijene jer koliko gledam po dućanima neke parfeme koje sam gledao prije i sad, nije takva drastična razlika u cijeni. Najdraži mirisi su mi Boss The Scent koji sad koristim te nekoliko mirisa od Issey Miyakea i cijene im se nisu toliko promijenile.

Picek

Možda tebi, ali ja gledam sad, i prije 4-5 godina, razlika je jedno 40%. Neznam zašto, ali cijene svake godine porastu, a kvaliteta pada.

oxi kaj se tiče parfema, ja ih naručujem na lijepa.hr. Ako se otvori mogućnost uzmem tester koji je duplo (čak zna biti i više) jeftiniji, a imam osjećaj da su testeri intenzivniji i kvalitetniji od proizvoda koji se prodaje.

Jucer i danas sam morao uzeti taxi do doma jer 109 na črnomercu postoji jos samo u legendama. Znaci 20-30min cekanja a kad sam dosao na stanicu vec je bilo kojih 20 ljudi sigurno a kasnije cca duplo. Jutros cekam famoznu 109 i dvije su bile toliko pune da fizicki nisam mogao uci u bus pa sam se zainatio i odlucio da cu cekati do podne ako treba ali uci cu u jebeni bus.

Tldr; frustracije prometom u zg.

kauboj Kaj nije @Fico prije koju minutu napisao da je Zagreb sa prometnom infrastrukturom u idealnom stanju? Mora da zivite u razlicitim gradovima.

Picek vrlo lako moguće pošto testeri obično stoje bez čepa i ambalaže ili se saftaju pod svijetlima i grijanim prostorima pa oksidiraju brže.

Imam jedno 4 testera ali nisu bili u pola cijene, gdje kupuješ te testere?

oxi na lijepa.hr. No nema ih uvijek već baš treba potrefiti. Zadnje čega se sjećam da sam uzeo bio je tester Issey Miyake Nuit D'Issey 125ml parfem za 250kn, u dućanu je bio oko 800kn onda. To je bilo prije cca godinu i pol dana.

8 dana kasnije

Smrdljivo govno koje je stavilo Gambler 8 challenge u RDR2 treba lopatom po glavi. Cista sreca challenge, mozes ga rijesiti nakon 15 minuta (prije ces na lotu dobiti), a moze ti trebati 10 sati (99,9%). Glupe pizde.

Picek gledam cijene sad baš tamo, ali nisu se nešto pokazali, iako ima i oštećene kutije i bočice ali spuštaju cijene za možda 5-15 eura, a neznaš da li će ti boca doć puna ili prazna, jer ne piše kakvo je oštećenje i što je oštećeno 😐

Šteta da nije navedeno.

oxi Tester koji sam uzeo kod njih bio je zapakiran u kartonskoj kutiji i bilo je sve top. S tim da sam stavio osobno preuzimanje kod narudžbe jer sam iz Zagreba pa sam na licu mjesta pregledao paket.

mjesec kasnije

A petak taman dan za izjadati se

Od prosle godine borba za dignuti mizeriju od place ljudi su na 700e place trazilo se malo najavljivalo strajk da bi zadnja ponuda bila 30e povecanje place za marendu sto je neoporezivo. I da nema firma love laz naravno ali dobro kao strpite se do 2 miseca kad ce krenuti posao i tako se strpili isli lagano trazili bar neke ponude i donili kurcinu.

U utorak je krenuo strajk koji je popracen na svim medijima sutra dan sud di je isla tuzba za nelegalan strajk i odma ujutro promjena sudca na sudu odbijanje nasih svijedoka i danas proglasen strajk nelegalan.

Sudci koji su nelegalno strajkali i trazili sebi 700e povecanje place danas je jedan od njih rekao da je nama dosta placa od 700e i da je kinez u pravu i da nas moze izrazbljivati.

Svi se cude na presudu pravnica je u 5 min nasla 20 nepravilnosti jednostavno ovo samo kod nas moze biti. Sad ide zalba na vrhovni sud di jednostavno nema drugog rjesenja nego legalan strajk.

Ali skupili smo se svi danas i rekli kinezu da kakva god presuda bila ceka ga potpuna blokada svega pa nek si jebe mater.

Moran napomenuti da u firmi nema vode i prije 2 dana je zabranjeno davati nam vodu u bocama koje imamo za pice.

Miro Miro mijenjao posao…kad dođe dan da moraš molit za povecanje place to je zapravo dan da trazis novi posao.

Ako te to tješi evo ja sam neki dan dao službeno otkaz i idem u firmu za manje pare…nakon 10 godina robije..

Nedajte se hebat…nije vrijedno tih para..a za 700-1000e bude uvijek posla.

doctorfreak

A iskreno od 60 radnika ja san među 6 koji imamo ok place prema njihovim ali lose ako pogledas na druga mista sto rade iste stvari. Ali ja isto tako ne podnosim nepravdu i ja isto tako nemogu mucati. Taj moj jezik me uvik kosta ali ja drugacije nemogu.

Jedan san od onih koji se najvise izlozio u ovome svemu ali kazem nemogu mucati kad vidin sto gube rade iza leđa ljudima. Kad jedan šef ide pokazati poruku iz whats up grupe i radi toga lik dobije opomenu pred otkaz. I da sutra ja dobijen otkaz mogu doci di god ocu nemoran glavu okretati i sakrivati se.

I tocno sad razumin one koji su govorili ajme onome di kinez dode za vlasnika

Miro Ma zajebi ti to sve, brod koji tone i kapetan ce zavrsit u vodi.

Ja sam bio voditelj s najvecom placom pa sam svejedno otisao…i na kraju mi je nudio brutalno povecanje place…ali nema sanse…

Zdravlje je na prvom mjestu…i jebes placu ako su uvjeti losi, ljudi nezadovoljni i hodas s grcem u zelucu na posao.

Miro Taj moj jezik me uvik kosta ali ja drugacije nemogu.

Neka. Imas kicmu. To vrijedi puno.

Imao sam jednu raspravu s jednim starijim nijemcem prije desetak godina, malo smo pricali o strajkanju, meni je bilo pomalo paradoksalno da ljudi koji dobro zaradjuju strajkaju no objasnio mi je da ako strajkas kad je vec lose onda si u startu izgubio jer bit strajka je da odrzis dobar standard. Ako cekas dugo onda se dovedes u situaciju da je strajk pa gotovo i uzaludan. Kako vec nekoliko godina radim u drzavnoj firmi gdje su strajkovi bas cesti jer se radi pritisak na drzavu da ponudi sto bolje uvjete u tarifnom ugovoru i onda strajkam i ja barem jedan dan svake dvije godine.

U Hrvatskoj je nazalost strajk samo kad je voda dosla do grla, nadam se da ce se ta kultura jednog dana promjeniti.