IMO glumački gledano najkvalitetnija serija danas. Britanci su rođeni glumci.

5 mjeseci kasnije

Bilo mi je zanimljivo kada su se dizali ko banda, probijali na londonsko tržište. Sada, u ovoj 3. sezoni kao da su mi se zgadili s tom pohlepom i željom da sve ostale pobiju samo da oni ostanu. Ako su me išta ovakve priče naučile (počev od scareface-a) onda da se sve to zna vratiti DUPLO...

10 mjeseci kasnije

Došao trailer za 4. sezonu i kako izgleda, ovo će biti najbolaj sezona do sad... Spoileri za prethodne sezone naravno.
https://www.youtube.com/watch?v=mqmO2y9_jQk

Svakako se gleda i jedva čeka. Jedna od najjačih serija trenutno koja ne dobija onoliko pažnje koliko zaslužuje. Srećom svaka se gleda sa jednakim intenzitetom i zanimanjem. ''Don’t fuck with the Peaky Blinders!''

Baš čekam da izađe i završi 4. sezona od kad je završila 3. pa da ih obje u komadu riješim. Neda mi se gledat samo jedna sezona jer znam da ću se opet zapalit pa će mi bit teško čekat.

Čeka te Hardy-Murphy glumački šou. :)

Čeka te Hardy-Murphy glumački šou. :)
Ništa manje ni ne očekujem. Prve dvije sezone su baš šmek teški, a Murphyju je to daleko najbolja uloga od onoga u čemu sam ga gledao.

2 mjeseci kasnije

Evo kratak komentar na početak 4. sezone.
Je. Be. No. Čeka nas sezona za pamćenje.

5 godine kasnije

Poce sam opet gledat PeakyBlinders , jel se zna koliko ce bit sezona sveukupno? jel 6a kraj?

escoban

Da, otkazali su im sedmu sezonu pa će umjesto nje raditi film koji sa snimanjem počinje tek iduće godine.

Detaljnije možeš pročitati tu: Link

6 seasons and a movie. Nešto što Community nije dočekao...

Tzereen

Harmon confirmed in 2021 he had begun work on the script, and that any logistical issues with creating a Community movie were mostly solved. He described the challenging part of the movie was more "philosophical," namely whether the movie would be approachable to a viewer unfamiliar with the television show.

Sad našao na Wikipediji.

10 dana kasnije

fensisuperstar Krenuo sam ispočetka nedavno, baš si želim ponoviti štivo prije završnice. Trebat će sad ubrzati.