6 seasons and a movie. Nešto što Community nije dočekao...

Tzereen

Harmon confirmed in 2021 he had begun work on the script, and that any logistical issues with creating a Community movie were mostly solved. He described the challenging part of the movie was more "philosophical," namely whether the movie would be approachable to a viewer unfamiliar with the television show.

Sad našao na Wikipediji.

10 dana kasnije

fensisuperstar Krenuo sam ispočetka nedavno, baš si želim ponoviti štivo prije završnice. Trebat će sad ubrzati.

buz Razmišljao sam i o tome, ali baš mi se rado gledaju neke scene, pogotovo između Cilliana i Hardyja. Mislim da su scene koje dijele među najbolje odglumljenima ikada. Pogotovo u trećoj sezoni.

Fico Hardy je čudo...za mene najbolji muški glumac zadnjih godina...
        Ako nisi pogledaj neki njegov intervju, totalno kida uživo...on ne glumi...on je takav 😆

doctorfreak Samo mu fali kontrola nad naglaskom. Izmisli novi za svaku ulogu. Ali zato i rastura svaku ulogu (o Venomu nećemo pričati). U Lockeu je bio izvrstan, u Revenantu je po meni bio bolji od Leonarda, a da ne govorim da može toliko različitih likova odglumiti, to je strašno.

Stavljam u spoiler, za svaki slučaj za one koji nisu gledali, no treća sezona i ova scena su jedna od najbolje odglumljenih scena koje ćemo ikada vidjeti.

Fico Drago mi je da ima još netko tko misli da je u revenantu bolje odradio posao od di capria. Ali je di caprio morao dobit oscara...nevezano za film...

Ako tako nastavi...ne sumnjam na isti ishod...

Fun fact: hardy i di caprio su dobri prijatelji i in real life.

doctorfreak Je, dobio je jer su mu "dugovali". Ok, trebao je za ranije uloge dobiti, naravno, ali neću se pretjerano žaliti za ulogu u Revenantu jer je i dalje odradio stvarno odličan posao. Jedino što je bilo baš potpuno jasno da je uloga bila oskarovska, išao je u ekstreme.

10 dana kasnije
              3 mjeseci kasnije

Epizoda i pol do kraja 4. sezone. Jel mi se čini da je Adrien Brody (Luca Changretta) povukao malo Kuma u svojoj glumi?

Ono što me jučer naživciralo u tom famoznom Duelu je kaj naravno OPET nitko nije umro. Znači Tommy ih je riješio sve osim glavnog negativca i njegove desne ruke. U S04E01 je John-ova smrt bila šok, nešto me kopkalo te sam otkrio da sam bio u pravu, frajer je umro jer je tako želio.
              Kad sam vidio Littlefingera reakcija je bila oooo btj.. Da je Polly izdala Tommya kako je i prikazivano onda bi mi cijela smisao serije (familija itd) pala u vodu.