Danas je završila treća sezona. Još bolja od maestralne druge s genijalnim krajem. Drago mi je što ćemo ovu majstoriju gledati još barem dvije sezone, a svi koji su čekali da završi sezona nek se čim prije bace na ovo. I naravno jave dojmove.skupio si cijelu trecu, sad cekam slobodan dan da pogledam sve u komadu definitivno jedna od drazih serija, što po radnji što po jebenoj glumi i samim glumcima
Peaky Blinders
IMO glumački gledano najkvalitetnija serija danas. Britanci su rođeni glumci.
Bilo mi je zanimljivo kada su se dizali ko banda, probijali na londonsko tržište. Sada, u ovoj 3. sezoni kao da su mi se zgadili s tom pohlepom i željom da sve ostale pobiju samo da oni ostanu. Ako su me išta ovakve priče naučile (počev od scareface-a) onda da se sve to zna vratiti DUPLO...
Došao trailer za 4. sezonu i kako izgleda, ovo će biti najbolaj sezona do sad... Spoileri za prethodne sezone naravno.
https://www.youtube.com/watch?v=mqmO2y9_jQk
Svakako se gleda i jedva čeka. Jedna od najjačih serija trenutno koja ne dobija onoliko pažnje koliko zaslužuje. Srećom svaka se gleda sa jednakim intenzitetom i zanimanjem. ''Don’t fuck with the Peaky Blinders!''
Baš čekam da izađe i završi 4. sezona od kad je završila 3. pa da ih obje u komadu riješim. Neda mi se gledat samo jedna sezona jer znam da ću se opet zapalit pa će mi bit teško čekat.
Čeka te Hardy-Murphy glumački šou. :)
Čeka te Hardy-Murphy glumački šou. :)Ništa manje ni ne očekujem. Prve dvije sezone su baš šmek teški, a Murphyju je to daleko najbolja uloga od onoga u čemu sam ga gledao.
Evo kratak komentar na početak 4. sezone.
Je. Be. No. Čeka nas sezona za pamćenje.
Poce sam opet gledat PeakyBlinders , jel se zna koliko ce bit sezona sveukupno? jel 6a kraj?
6 seasons and a movie. Nešto što Community nije dočekao...
Harmon confirmed in 2021 he had begun work on the script, and that any logistical issues with creating a Community movie were mostly solved. He described the challenging part of the movie was more "philosophical," namely whether the movie would be approachable to a viewer unfamiliar with the television show.
Sad našao na Wikipediji.
Opa idemo, season 6 na netflixu
fensisuperstar Krenuo sam ispočetka nedavno, baš si želim ponoviti štivo prije završnice. Trebat će sad ubrzati.