Chono7
Imaš pravo. House je potpuno krivo i glupo se izjasnio. Ja recimo nikad nisam imao baš pretjerano dobar PC za igranje, al nikad mi nije došlo situacija "eh gle ovo sranje kako izgleda na PS3, moram kupit epic PC da nebi kao neandertalac igrao!".
Al znaš kaj, kaj više slušam o tom PS4 Pro, pogotovo od ljudi kaj su baš bili u NY na tom eventu, to sam pozitivniji. Nejde mi u glavu kako Sony ni nakon toliko mjeseci što smo raspravljali o Neu nisu mogli smisliti način da nam prodaju tu konzolu te pokažu 4K i 1080p pogodnosti (nama što nismo bili gore). TO me smeta, nigdje ne vidim kakve pogodnosti imam na 1080p, čak ni vražji YT video!
Inače pogledajte malo off screen video s ovog livecasta od Days Gone (dolje video, a vrijeme stavite na 4), sad il sam ja lud al ovaj HDR stvarno mijenja jako situaciju!
I pogledao sam onaj 28-minutni Digital Foundry video i ako je tamo čovjek (koji je ušao u sve to s jako malim očekivanjima) ostao impresioniran onda je pohvala na konzoli, a pogotovo za taj price point!
Al i dalje ostaje taj problem, ako nemamo 4K HDR capable TV moš se hebat. Onda meni osobno niš ne znači!
Tako da je plan kupiti 4K tv za par god i onda iduću verziju PlayStation-a, po mogućnosti PS5! (ubit ću ih ako bude još ovakvih upgradeova)
https://www.youtube.com/watch?v=5OEEXGDL1Qo