Brijac šest je smeće (čuo sam to milijun puta i dovoljno mi je da preskočim),
(Sam se ipak uvjeri ak si neki RE fan i daj joj šansu.)
Nije baš tak, meni bila ok, zabavno je i itekako igrivo kao jedna uobičajena horor akcijska igra i nije ništa lošija od RE 5, osim ako patiš za specifičnim prijašnjim RE univrsumom, onda ne bi trebao nit 4 nit 5 nit 7 i 8 igrat jer sasvim je to drugi pravac a s druge strane RE6 više je sličniji starijim residentima nego prethodno nabrojeni.
Slična ti je jako RE kompjuterskim animiranim RE filmovima. ako si kojeg gledao.
Revelations 2 mi je za nijansu bolji od 1 i isto tako nisu za odbaciti. Prvo sam odigrao RE R2 demo i to mi se svidjelo pa sam poželio punu verziju i nakon toga išao na R1.
Usprkos pričama da je RE 6 najlošija RE igra ja sam je ipak išao igrati i ugodno sam se iznenadio kako je ustvari zabavno je igrati jer ima puno zadataka za obaviti, mape su ok, grafički je zavidno i za današnje vrijeme, neprijatelji raznoliki. Leon je glavni u igri tak da je barem meni familiar a za revelationse sam naslov govori da postoje veze između naslova prijašnjih RE. Mislim da je RE6 povezan pojedinim likovima sa RE2. Meni to osobno nije bitno što sam već napisao da mi priča nije jaka u RE universumu i svejedno kako se koja odigrava ili meni samo nije interesantna a igrao sam sve te nastavke jer sam bio fan RE
Jedan utjecajniji YT-ber, ili recezent veli da igra RE6 ne valja i onda ostali to potvrde i to krene kao lavina a da možda igru nisu nit igrali i vjerujem da je tako. Toliki hejt za RE6 je po meni neopravdan i kao što sam prije spomenuo nije nimalo gorji od RE5.