Btw. na kraju prikaza u traileru piše "captured on PS5". Što će reći da vjerojatno imaju i marketinški dogovor sa Sonyjem.

Ili da se vrtilo na Pro jer je najjaca konzola za prikaza.

Ne razumijem čemu zabrinutost.

Igra će se vrtiti odlično na osnovnom PS5 jer nije jebeni odron poput Cyberpunka ili Stalkera.

• sanzo

•  
      •  

weky Igra će se vrtiti odlično na osnovnom PS5 jer nije jebeni odron poput Cyberpunka ili Stalkera.

Meni cijela ova marketinška kampanja, prikaz, odgoda i reakcije ljudi na forumu izgledaju jako, jako slično kao cyberpunk.

weky Problem je sto trza i 30 fps. Mislim da su zbog toga odgodili.

sanzo Cyberpunk je bio prevelik zalogaj za onako kratak development u odnosu na GTA, bar su uspjeli sve ispraviti iznad svih očekivanja i izbaciti poveliku ekspanziju.

Ne vjerujem da će GTA imati tih problema sa toliko dugim developmentom.

Prikaz je bio na "običnom" PS5, onda Pro ne bi trebao imati problema, a i realno imaju vremena više od godinu dana sve ispeglati.

somethingwrong Ne samo to, CP2077 je bio jako ambiciozan projekt, više žanrova u jednom, hrpa RPG elemenata i načina gameplayja, stare konzole, forsiranje izlaska itd. Rockstar je na poznatom terenu, imaju formulu što u osnovi žele i mogu samo nadograditi GTA s pojedinim elementima koji će prvenstveno biti u službi igrivosti i pažnji na detalje.

• Uređivano

somethingwrong Cyberpunk je bio prevelik zalogaj za onako kratak development u odnosu na GTA, bar su uspjeli sve ispraviti iznad svih očekivanja i izbaciti poveliku ekspanziju.

Nisu apsolutno ništa ispravili u post-launchu. Njihovu nesposobnost je spasila nova generacija konzola, ali je grafikom i gameplayom i dalje ostala zastarjela ispodprosječna PS4 igra.

• sanzo

•  
              •  

Zero

Nek samo bude sve super, ja samo kažem da imam deja vu kad čitam poruke.

@"Zero" 16. lis. 2020 Slinit ćete vi na 3080 do kraja godine kako stvari stoje dok se cijene ne normaliziraju. Ali sumnjam da će i na konzolama biti tolilo loše, čak i na last genu. CDPR se uz Rockstar prometnuo u najbolji 3rd party dev koji može izvući svaki atom snage iz konzola.

sanzo Ahhh, to je bila ona post Witcher 3 era (s DLC-ima) kad sam mislio da apsolutno nema šanse da zajebu, kao i mnogi drugi.😅 Ali bitno su to popravili kasnije i CP 2077 s DLC-om mi je jedno od najboljih iskustava prošle/ove generacije.

weky

Čekaj samo komentare da za next gen iskustvo moraš odigrati path traceani CP 2077.: p

• sanzo

•  
                  •  

Zero Ahhh, to je bila ona post Witcher 3 era (s DLC-ima) kad sam mislio da apsolutno nema šanse da zajebu, kao i mnogi drugi.😅

Ma nisi samo ti, skoro cijeli forum je bio euforičan na svaki prikaz igre, ostao mi je ovaj tvoj post u sjećanju zbog ironije.

Sumnjam da će si Rockstar dopustit tako nešto, ali moram priznat da bi mi bilo zabavno vidjet reakcije da igra izađe u istom stanju kao CP 😃

• BBlitz

•  
                  •  
                • Uređivano

weky Nisu apsolutno ništa ispravili u post-launchu. Njihovu nesposobnost je spasila nova generacija konzola, ali je grafikom i gameplayom i dalje ostala zastarjela ispodprosječna PS4 igra.

Svi zivi ih hvale zbog 2.0 'verzije' al ti eto bolje znas 😄 muci aj boga ti, pametniji si kad sutis. Odlicna je roba igra, pogotovo 2.0 kojeg sam osjetija prilikom vracanja igri zbog dlcja, a ako uzmemo u obzir da su oni mogli popeglat sve do zavidne razine ne sumnjam niti malo u performanse i tehnicku stranu proizvoda firme ka sta je R*.

weky de dobro je. Launch Cyberpunk i ono što je sad nema veze s vezom. I iako @"Zero" pila, sa Path Tracing od 2.0, a pogotovo od 2.2 updatea i DLSS 4 nema igre koja se može približiti izgledu Cyberpunka. Niti blizu.

Osvjetljenje radi apsolutna čuda na tom starom engineu. Naravno da traži dosta jači hardware od PS5, ali rezultati su dramatični. Jedini Open World konkurent Cyberpunku je Horizon FW zbog nevjerojatne fleksibilnosti i moći Decima enginea. Čeka se Death Stranding 2, Intergalactic i GTA6 da vidimo neke nove tehnike i pomicanje prema novoj generaciji

• Fenix

•  
                  •  

Jest da nemam pojma, ali vjerujem da je GTA 6 sad negdje u fazi u kojoj je CB2077 bio na izlasku. Sadržajno je sigurno to već neko vrijeme dovršena igra. Rockstar si može priuštiti još godinu dana za poliranje, pa i više i siguran sam da će to bit odlično iskustvo na izlasku kad god izađe. Isto kao i kod GTA 5 neki će mu zamjeriti što nije RPG na poteze ili tako neku preferencijalnu glupost, ali to je to.

Jebeno. Meni je najvise zapelo za oko kako su jedva primjetni galebovi poletili s balkona iza zatvorenih vrata kad je ova guzara, kako li se zove, čikita, uletila u stan i bacila se na jasona

Vizualno izgleda bomba, masu detalja. Likova ima živopisnih kao i uvijek. Sumnjam da će mi biti bolji od GTA IV po pitanju storya i razvoja samog/samih likova, više mi baca na GTA V štih, pljačke banaka i slične ludosti, ali kao i kod svakog GTA igra se day one. Zanima me koje će nove elemente implementirati u igri koji dosad nisu bili u nijednom GTA.

Za Online nemam ocekivanja, bit će isto kao i GTA V Online jer im donosi pare, zabavno, ali na kratke staze bar meni. Heistovi i pokoji race su mi bili jedini zanimljivi.