Meni pak s druge strane brutalno pase ova Bonnie n Clyde moderna brija. GTA 5 je precijenjen u aposlutno svemu, imo.

Ček oni fakat misle da ce netko bit "vjeran" ovoj latino pici u igri?? Prva stanica je strip club. Druga da vidimo animacije horseride-anja u autu.

😃

somethingwrong

Sleeping Dogs 2 do 2030-te i bit ce dobro ili Watch Dogs Mumbai ili Peking…zapad je naporan😁

Evo igre na PS Storeu.

Zene u igri su građene ko one iz Pop the Baloon.

To da će GTA IV biti 10/10 igra , da će imati gomilu inovacija i čega sve ne, to uopće nije upitno.

Ono što me zanima:

- kako će ovo čudo funkcionirati na trenutnoj generaciji konzola?
    - kakav će PC trebati da se igra pokrene na stabilnih 60 fps (i više) kada dođe na Steam?

herc Za prvo pitanje odgovor možeš potražiti u iskustvu koje si (ako si imao, jel) imao s prethodnim GTA igrama na konzolama. Već s erom PS4/XO imali smo eru igara koje su se značajno stabilnije vrtjele i na 30 fpsa, što je vjerojatno za očekivati i s GTA VI uz RT. Naposljetku, imaš i RDR2 kao najsvježiji primjer koliko top igra na konzolama može biti ispolirana. Je li to neigrivo ili neprihvatljivo za današnje standarde? IMO, ništa manje ili lošije nije za očekivati ni do GTA VI.

Što se tiče ovog drugog, možemo samo držati fige da PC verziju optimiziraju kako treba. Ha-Ha-Ha

Btw. na kraju prikaza u traileru piše "captured on PS5". Što će reći da vjerojatno imaju i marketinški dogovor sa Sonyjem.

Ili da se vrtilo na Pro jer je najjaca konzola za prikaza.

Ne razumijem čemu zabrinutost.

Igra će se vrtiti odlično na osnovnom PS5 jer nije jebeni odron poput Cyberpunka ili Stalkera.

• sanzo

•  
            •  

weky Igra će se vrtiti odlično na osnovnom PS5 jer nije jebeni odron poput Cyberpunka ili Stalkera.

Meni cijela ova marketinška kampanja, prikaz, odgoda i reakcije ljudi na forumu izgledaju jako, jako slično kao cyberpunk.

weky Problem je sto trza i 30 fps. Mislim da su zbog toga odgodili.

sanzo Cyberpunk je bio prevelik zalogaj za onako kratak development u odnosu na GTA, bar su uspjeli sve ispraviti iznad svih očekivanja i izbaciti poveliku ekspanziju.

Ne vjerujem da će GTA imati tih problema sa toliko dugim developmentom.

Prikaz je bio na "običnom" PS5, onda Pro ne bi trebao imati problema, a i realno imaju vremena više od godinu dana sve ispeglati.