Već vidim da će se najviše igrati s tom ženskom. I trailer miriše na 30 efepesa.🙃

Kad se ovo pojavilo zateklo me u shopping centru. Pogledam oko sebe, muški i pokoja žena svih godina vade mobitele, sjedaju/naslanjaju se na najbližu moguću poziciju, zarotiraju mobitele i gledaju nešto. Pitam se što

Sve je to odlično, samo… Žao mi je što nije gameplay trailer. Ali, valjda i takav hoće do kraja godine.

• Heat

•  
      •  

Izgleda ko GTA 5

Kako prejebeno izgleda.

Svakako bacite pogled na:

https://www.rockstargames.com/VI

Msilim da bolje dizajniranu stranicu za video igru nisam vidio, a ima i par informacija o likovima i o okruženju.

Lago bih kad bih reko da ovo ne izgleda jebeno s obzirom na to o kakvoj skali igre pričamo.

Al treba vidjet i gameplay

A što se tice gameplaya, što očekujete da bude drugačije?

• Uređivano

Ma ne mislim na nešto "drukčije", čisto da vidim kako i to izgleda.

Samo kretanje i napucavanje, vožnja…

EDIT, aha, pital si općenito 😃

Ne ocekujem nista, na njima je da pokazu sta imaju. Trailer je ko i svaki gta trailer, mogli su i bez njega s obzirom da ko ziv ko mrtav dok izadje.

Odlicna majica

Ovo sta je herc linka mi je bolje od trailera, nesto informacija i dosta dobrog artworka

Nemoram vidit nista osim preorder buttona

Phil Cassidy iz Vice City-a u traileru. Lajkam.

herc te sestre imaju fantastičnu glazbu. Njihov Automatic iz Malibu Club u Vice City mi je jedna od najdražih pjesama u GTA igrama.

Genesis vjerojatno isti smor kao RDR2 sa previse realizma. Barem da pucanje bude bolje nego u gtav i rdr2.

Dobro izgleda ali trza 30fps. Nula gameplaya. Nece prikazat gameplay jer je 30fps tj sranje.

Sad ce godinu dana štelit igru da ide 60fps

• renda

•  
      •  
      •  
      •  

Ok trailer, nist wow i nevidjeno, treba gameplay vidjet.

Evo šta mi je frend rekao i kad malo bolje razmislim. Nije daleko od istine ali otom potom. 😃